Toysdaily 玩具日報

查看: 6732|回復: 35

[個人收藏] 我的第一隻IRONMAN - MARKV

BID完等左幾日終於有得玩, 第一隻IRONMAN:)

本來想入電開燈影啲相, 但係...

我開完背後粒螺絲後揭揭極都揭唔開:(

想問下師兄們揭開佢嘅技巧:64:

係唔係要用果枝透明棒仔架??
搭單一問,其實我係咁二玩過朋友果隻都覺得唔差丫,
點解LEE隻會咁死嘅?
回復 2# the_crow

唔知無頭鵰係唔係一個原因呢, 雖然我都係新玩, 但印中好似無乜邊隻係無頭鵰嘅
回復  the_crow

唔知無頭鵰係唔係一個原因呢, 雖然我都係新玩, 但印中好似無乜邊隻係無頭鵰嘅
全職玩具獵人 發表於 5-9-2012 01:39 AM

話說...我從來都冇換過個頭雕上去,MK3果個仲唔知比我放左去邊...:(
回復 4# the_crow

CROW兄是否不儲盒的? 有盒的話應該唔會唔見

我係1牛2魚5草入, 之前係TD都問過師兄們開訂時的價錢, 我諗呢個係正常VIP價啦

CROW兄是否不儲盒的? 有盒的話應該唔會唔見

我係1牛2魚5草入, 之前係TD都問過師兄們 ...
全職玩具獵人 發表於 5-9-2012 01:46 AM

HT的盒都健在,其他野就絕大部份我都會掉盒,
個MK3頭係攞出嚟睇完個頭之後,隨手放左唔知去邊.....:(

MK7有訂嗎?新玩入門都OK丫
回復 6# the_crow

有呀, 其實第一隻訂就係MARK VII

但係要等一年咁耐無得玩又好苦:67:

所以最後都係BID左MARK V

下一隻應該會入MARK II, 全隻銀色都幾型:!

MARK I 同 WAR MACHINE太貴應該唔入住, MARK III, IV同VI又同MARK VII好似都應該唔會入

有呀, 其實第一隻訂就係MARK VII

但係要等一年咁耐無得玩又好苦

所以最後都係 ...
全職玩具獵人 發表於 5-9-2012 01:57 AM

WAR MACHINE係好物,
MK3始終係第一隻,宜家睇番會覺得差D,
MK4,6,7我都認為只取其一就夠,
反正IRONMAN你洗驚佢唔出...:(
我就覺得mark 1唔入唔得~
ironman最經典造型!:$
我就覺得mark 1唔入唔得~
ironman最經典造型!
sonsonsun 發表於 5-9-2012 02:33 AM

AGREE!!:71:
回復 10# almomo

你未訓架??.............又話做功課:78:
回復  almomo

你未訓架??.............又話做功課
sonsonsun 發表於 5-9-2012 02:40 AM

...我無法專心做功課:56:
回復 12# almomo

點解呢???又望住D公仔???所以hahahaha~:he:
回復  almomo

點解呢???又望住D公仔???所以hahahaha~
sonsonsun 發表於 5-9-2012 02:46 AM

因為upload緊相;D
搭單一問,其實我係咁二玩過朋友果隻都覺得唔差丫,
點解LEE隻會咁死嘅?
the_crow 發表於 5-9-2012 01:36 AM

一來無頭雕 二來可能隻銀色做得唔好
如果可以做到mark2咁既金屬效果應該好d
不過呢隻我都有入 戲中表現得實在太型啦 :71: