Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[個人收藏] 我的第一隻IRONMAN - MARKV

我覺得貨太多,供過於求。
加上冇頭雕,戰損甲又冇MK6咁正,
出場時間又短,吸引力大減....!!!!!!!
回復 18# 全職玩具獵人

如果係既話就好啦~:67:
回復 31# kafai1978

係啦~呢層就一定~呢隻遲D入都唔怕~
暫時一定平!:58:

搞左一輪, 亮燈儀式開始:34:

可能仲可以當電筒用:DD

不過之前睇過其他師兄報告話手背甲好易爛, 我都唔好彩換左2, 3次手部件之後爛左, 好在爛左果好少好少部份仲係度, 即時拿個尖咀鉗協助再用AA膠固定番

好在玩玩具都有8年時間, 見住啲聖衣神話都開始舊或氧化, 明白呢啲係玩後必然的情況, 如果早幾年新買件玩具咁快爛個心一定拿住拿住

反正IRONMAN其中一個特色係戰損:!

同埋左手的燈都唔係大光, 手掌擰到去某啲位會唔著, 好在情況都唔係太嚴重

總括來說IRONMAN系列真係極品, 可玩性極高, 唔怪得咁得咁多位師兄弟姊妹歡心:love:
我仲有MK 4,5,6 都全新唔想開封!
唔知會唔會有電池流水銀情況出現呢???
回復 35# 麵包超人

我諗最好都係拆出來會好啲, 不過連戰損手臂一共5個位要拆螺絲裝/拆電, 都好花時間