Toysdaily 玩具日報

[詢問] [求救] 細妹俾人搞大肚

多謝師兄, 不如叫樓主買番隻來玩, 等佢吾使再胡思亂想啦.
lk_yau 發表於 5-4-2013 01:57 PM

我驚佢遲D又整唔見咗文哥個'MOON' (八月十五)就唔好LA~~
我驚佢遲D又整唔見咗文哥個'MOON' (八月十五)就唔好LA~~
cliffordchan107 發表於 5-4-2013 02:03 PM

哈哈, 其實只會搞大或者掟爆, 吾會吾見個Moon 架. 如要整番好個Moon (八月十五), 最好去韓國, 分分鐘入埋去做少時.
哈哈, 其實只會搞大或者掟爆, 吾會吾見個Moon 架. 如要整番好個Moon (八月十五), 最好去韓國, 分分鐘入埋 ...
lk_yau 發表於 5-4-2013 02:14 PM

買文哥一定要買埋個ROLLER做探'月球'車~~

買文哥一定要買埋個ROLLER做探'月球'車~~
cliffordchan107 發表於 5-4-2013 03:52 PM

哇! 師兄, 你仲可以發揮幾多想像力呀? 仲有, 你真係充分利用景深 wor.
話時話, 典解吾見樓主回應ge?{:1_207:}
哇! 師兄, 你仲可以發揮幾多想像力呀? 仲有, 你真係充分利用景深 wor.
話時話, 典解吾見樓主回應ge?{:1_ ...
lk_yau 發表於 5-4-2013 04:22 PM

我想佢都只是april fool開個玩笑, 我也順道借機post post舊相而已~~
我想佢都只是april fool開個玩笑, 我也順道借機post post舊相而已~~
cliffordchan107 發表於 5-4-2013 04:28 PM

哎呀! 枉廢一班熱心的師兄為樓主操心添.
既然 April Fool 會作故仔, 典解樓主又咁小器, 吾作番個關於清明節既故仔?