Toysdaily 玩具日報

[詢問] [求救] 細妹俾人搞大肚

回復 15# cliffordchan107

不錯....這個就是樓主的妹妹了....{:1_227:}
回復  cliffordchan107

不錯....這個就是樓主的妹妹了....
老文 發表於 3-4-2013 03:46 PM

估唔到中三就有衰老症......真可憐.....
(或者搭車可用2蚊, 反而是好事)
回復 17# cliffordchan107

成件事個苦主應該係果個結過婚的公屋麻甩佬...他應該是原告...:blame:

成件事個苦主應該係果個結過婚的公屋麻甩佬...他應該是原告...
老文 發表於 3-4-2013 03:52 PM

結過婚...公屋....麻甩佬,
三樣中咗後兩樣, 好彩,
仲以為話緊我~~~
...........................

Really long time no see and your post must support!  Where have you been? {:1_220:}
樓主是否在幫亞視寫處境劇, 而在這兒先看看讀者的反應?
老實說, 如果是iphone4 或以下的moon壞了, 建議別修理, 如是iphone6 的moon有事, 建議你將它賣給三星.
樓主是否在幫亞視寫處境劇, 而在這兒先看看讀者的反應?
老實說, 如果是iphone4 或以下的moon壞了, 建議別修 ...
lk_yau 發表於 3-4-2013 04:16 PM

大大頭像個'MOON'也很應景~~
另, 本人覺得此故事真的寫實兼感人, 有無考慮用你的figures, 將這動人過案演繹出來, 可能會拿到普立茲新聞獎的.

話時話, 近排我發覺我隻文哥個肚都大咗,
我懷疑佢都俾人搞大咗個肚,
以前佢個肚都好FIT的:

而家我都揾緊經手人係邊個......
大大頭像個'MOON'也很應景~~
cliffordchan107 發表於 3-4-2013 04:21 PM

C-hing, 雖然我用了月亮做頭像, 但這也可代表其他部位架.
話時話, 近排我發覺我隻文哥個肚都大咗,
我懷疑佢都俾人搞大咗個肚,
以前佢個肚都好FIT的 ...
cliffordchan107 發表於 3-4-2013 04:35 PM

你搵還搵, 記得收好所有 iphone 的 moon 呀.
C-hing, 雖然我用了月亮做頭像, 但這也可代表其他部位架.
lk_yau 發表於 3-4-2013 04:51 PM

'月亮代表我的心?', HEHE~~
回復 24# cliffordchan107

cliff兄你連老變都"攪"埋呀?{:1_222:}

cliff兄你連老變都"攪"埋呀?
老文 發表於 3-4-2013 05:00 PM

好彩, 啱啱先發現, 原來只係佢近排食得太多, 便秘,

排完毒又SLIM番了, 好似以前咁FIT, 一場誤會~~
回復 29# cliffordchan107

大大腦筋果然轉得超快..仲要有埋圖..:77:佩服..佩服..