Toysdaily 玩具日報

[詢問] [求救] 細妹俾人搞大肚

好彩, 啱啱先發現, 原來只係佢近排食得太多, 便秘,

排完毒又SLIM番了, 好似以前咁F ...
cliffordchan107 發表於 3-4-2013 05:04 PM

哈哈, 笑死! 不如師兄放隻極小變型係下邊, 會好似生BB添呀.
哈哈, 笑死! 不如師兄放隻極小變型係下邊, 會好似生BB添呀.
lk_yau 發表於 3-4-2013 05:06 PM

其實, 這個隕石文, 本身已經很像一條精虫~~

精虫慢慢長大, 先長出了雙腳,

之後, 又長出了雙手,

最後, 長出了頭部, 進化成人了~~
回復  cliffordchan107

大大腦筋果然轉得超快..仲要有埋圖..佩服..佩服..
老文 發表於 3-4-2013 05:06 PM

細個中文科做得'看圖作文'多, 所以有點屎急才,
不過這次應調轉為'看字作圖'?
其實, 這個隕石文, 本身已經很像一條精虫~~

精虫慢慢長大, 先長出了雙腳,

之後, 又長出 ...
cliffordchan107 發表於 3-4-2013 05:11 PM

對! 最後還車爆了艾瘋的moon.
哇, 為何我們會利用了樓主這個人間悲劇的post作為創作的平台? 真過份,樓主別動氣.
樓主自己攪細妹作故仔, 死變態{:1_225:}
你閱讀理解很低分的,肯定=-=,他問的只是去那修理這MOON而已=-=
明月 發表於 3-4-2013 01:27

係咁點解唔直接講佢個電話比人掟爆芒應該拎去邊度整, 而要兜咁大個花園?
仲要講到個妹比人攪大肚, 等人仲以為佢想問大家點樣去處理呢件事?
就算係愚人節咁玩都未免玩得大左D啦...
回復 19# cliffordchan107

每人的人生都是不斷在變...大大都可以向著某些目標前行(好似結婚生仔,買自己住的地方)..改變途中可能是辛苦的..但也是值得去變..因為到最後你會發覺/看見一乘不變..才是最痛苦:77:
回復  cliffordchan107

每人的人生都是不斷在變...大大都可以向著某些目標前行(好似結婚生仔,買自己住的 ...
老文 發表於 5-4-2013 10:34 AM

也是的, 當發其他朋友同學都成家立室, 有可愛的兒女, 自己還在'混混惡惡'地過日子,
有時也有點慽慽然...
也是的, 當發其他朋友同學都成家立室, 有可愛的兒女, 自己還在'混混惡惡'地過日子,
有時也有點&#24957 ...
cliffordchan107 發表於 5-4-2013 10:42 AM

哇, 突然咁嚴肅 ge, 我的目標只是做中產.
又或是飲啤酒睇AV的小產.
哇, 突然咁嚴肅 ge, 我的目標只是做中產.
又或是飲啤酒睇AV的小產.
lk_yau 發表於 5-4-2013 11:14 AM

你這個願望很有機會會'難產',
因為只有他這種level才能算是中產呢~~

你這個願望很有機會會'難產',
因為只有他這種level才能算是中產呢~~
cliffordchan107 發表於 5-4-2013 12:06 PM

師兄, 冇所謂啦, 起碼有老變做你的家產嘛.
By the way, 謝謝你之前的提議, 我買了G1+電影 和 Leader class 電影版文哥, 但, 攪到我自己都吾捨得送添, 煩啦, 哈哈.:63:
師兄, 冇所謂啦, 起碼有老變做你的家產嘛.
By the way, 謝謝你之前的提議, 我買了G1+電影 和 Leader c ...
lk_yau 發表於 5-4-2013 12:18 PM

leader電影文是好物呢~~個隻出咗好多版, 有獨立的, 連天火的, 金屬色的, jetwing的, 有盾的, 仲有好多好多, 你買的是那一版?
leader電影文是好物呢~~個隻出咗好多版, 有獨立的, 連天火的, 金屬色的, jetwing的, 有盾的 ...
cliffordchan107 發表於 5-4-2013 12:27 PM

哈, 應是獨立的 (冇櫃跟), 普通色, 但好大隻, 應同Masterpiece 差不多大. 我想是比較舊版的, 否則好死貴. 遺憾不識貼相.:42:
哈, 應是獨立的 (冇櫃跟), 普通色, 但好大隻, 應同Masterpiece 差不多大. 我想是比較舊版的, 否則好死貴. ...
lk_yau 發表於 5-4-2013 12:53 PM

這個送人自玩也是很好的, 如果你覺得買到的價錢合理, 不妨買多一隻,
一隻送人, 一隻自玩, 我想單獨變型擺POSE已可樂上半天了,
而且可另外購買的掛件甚多,
武器, 天火, JETWING, (唯一無出過的好像只有貨柜, 奇?)許多都可以以後再追回, 雖然有貴有平,
不過一定是沒買錯的一隻TF~~
(我未買過的, 不過其他人的玩評看過什多, 讚多彈少, 這個結論應該錯不了~~HEHE)
這個送人自玩也是很好的, 如果你覺得買到的價錢合理, 不妨買多一隻,
一隻送人, 一隻自玩, 我想 ...
cliffordchan107 發表於 5-4-2013 01:04 PM

多謝師兄, 不如叫樓主買番隻來玩, 等佢吾使再胡思亂想啦.