Toysdaily 玩具日報

查看: 12660|回復: 50

[詢問] [求救] 細妹俾人搞大肚

我細妹中三 就俾人搞大咗個肚...

因為我細妹本身好MK 我又要番學 根本冇時間管佢既生活

其實我地屋企從細到大都係咁

阿爸阿媽番工 放假就係屋企休息 基本上我地兩兄妹只要唔變壞就唔會去管我地

但係我細妹呢件事太大獲 阿媽激到想辭職留係屋企 管我細妹

大概係3~4個月前 我細妹佢玩game識到一個男人

然後果個男人咁岩又住係我地附近

年紀應該有3X歲 而且離過婚 聽講離婚係因為經常飲醉酒發酒癲

佢地好似係網上傾咗2~3個禮拜就見面了

而且第一日見面就上佢屋企啪啪啪了

之後每個假日 佢地都會見面上佢度啪啪啪

就係咁一直持續了3個月左右

我細妹就同果個男人說講 她已經3個月冇黎m

果個男人一開始話佢會負責 會黎我地屋企提親

估唔到講完呢句話 第二天就人間蒸發 手機都打不通 一直熄機

直到我細妹前日同我阿爸阿媽講呢件事

我爸媽前日夜晚12點 就衝去果個男人屋企撞門

要果個男人講清楚 而且準備告佢 果個男人話佢消失果兩個禮拜 係同朋友出國玩

咁岩今日番黎 準備要打俾我細妹 我地就衝咗過黎

我爸媽根本唔信 而且果個男人睇落窮酸樣 又住公屋 邊有錢出國玩

我細妹就一直喊一直喊

果晚我阿媽俾咗枝驗孕棒俾我細妹用 真係大咗肚

琴晚我知道咗件事之後 請咗一日假 同我細妹傾下

我細妹就話果個男人對佢好好 點點點咁

我根本就聽唔入耳 我就話 對你好 只不過係想呃你隻豬

一講完呢句 我細妹就喊 然後將枱面部iPhone掟落地 成個moon爆咗

所以我想下各位巴打

知唔知邊度整番個moon好

THX{:3_137:}
好可惜呀,樓主。。。。:67:
過晒愚人節都無人覆你。。。
希望哩段文唔係嘥左好多時間打啦。。。
:78:

Btw,整mon我多數去家計會!
你都去試下丫!
人地話整moon呀 ,家計會。
回復 3# 星月夜

係呀,佢真係錯得交開,佢應該叫樓主打電話去母親的決擇熱線問吓…:x
moon=/=芒????.....................................
我FD都試過(跌爆個MON):shy::35:
好似係攞去蘋果專門店,補錢(千幾左右)俾部新既你
先達有得整,但係唔知會幫你部機換過晒D五臟六腑{:1_203:}
IP5好似係比較易跌爆MON

題外話,呢幾年真係飲好多餐都係"老奉"居多,咩依家D豬咁易呃架:35::38:
啪啪啪的過程欠奉...實在是一大敗筆.....零分:ar:
等我仲以為真有此事, 咁即係你作故仔啦...??
等我仲以為真有此事, 咁即係你作故仔啦...??
SuperBus 發表於 2-4-2013 01:54 PM
你閱讀理解很低分的,肯定=-=,他問的只是去那修理這MOON而已=-=
啪啪啪的過程欠奉...實在是一大敗筆.....零分
老文 發表於 2-4-2013 11:42 AM

我唔要過程, 我要畫面!!!!!!
回復 10# cliffordchan107

畫面在各大大書櫃暗格都應該珍藏了許多了:46:
回復  cliffordchan107

畫面在各大大書櫃暗格都應該珍藏了許多了
老文 發表於 3-4-2013 03:38 PM

我個D全部都係成年角色的, 想像唔到樓主故事入面角色的畫面, 嗚嗚......
回復 12# cliffordchan107

搵d著番套校服既...就可以了{:1_196:}
好可惜呀,樓主。。。。
過晒愚人節都無人覆你。。。
希望哩段文唔係嘥左好多時間打啦。。。
...
sundaydriver 發表於 2-4-2013 12:34 AM

家計會會唔會叫你落咗個MON架? 我驚連部手機都不保~~
回復  cliffordchan107

搵d著番套校服既...就可以了
老文 發表於 3-4-2013 03:43 PM

這樣就可幻想到嗎?