Toysdaily 玩具日報

查看: 21235|回復: 47

[新品消息] AOSHIMA 新世紀合金 暗黑大將軍 真鐵甲萬能俠衝擊! Z編版

AOSHIMA 2013年7月發售: 新世紀合金 暗黑大將軍 真鐵甲萬能俠衝擊!Z編版

新世紀合金 暗黒大将軍 真マジンガー衝撃!Z編版

真マジンガ-衝撃Z編版の暗黒大将軍が新世紀合金で登場です。全高230mm、重量900gと堂々のサイズです。劇中の設定にあわせ肩アーマー、胸パーツは(顔)は新規パーツ、腕、膝の関節はラチェット機構を採用し、腕や大股の動きに連動して各アーマーが可動します。マントはPVC製。さらに今回、あしゅら男爵とDr.ヘルのフィギュアが2体付属します。

[size=21.81818199157715px]16,800Yen
好型..用色比舊版更好...:35:
毒到我了0.0 很難不買{:1_206:}
好型..用色比舊版更好...
hehemimi 發表於 27-3-2013 11:50 AM

是不是用舊模,高度跟之前的一樣嗎??現在是貴了很多吧。。。。。。一年前mk才三百四百塊。。。。。。
是不是用舊模,高度跟之前的一樣嗎??現在是貴了很多吧。。。。。。一年前mk才三百四百塊。。 ...
gazza1211 發表於 27-3-2013 12:05 PM

看官圖應該是新模......
900g 好夠份量!!! :60:
回復 4# gazza1211
應該是新模吧, 一年前有咁平嗎?係y記成交價次次都過千,所以我次次都唔中

{:1_200:}
AOSHIMA 2013年7月發售: 新世紀合金 暗黑大將軍 真鐵甲萬能俠衝擊!Z編版

新世紀合金 暗黒大 ...
squll 發表於 27-3-2013 11:45 AM

除o左角色之外,我最開心係---原來新世紀合金仲未死!!!

喂喂,你仲爭我o地一隻真三一  三號啊!
頭像被屏蔽
不過, 佢除左拿個舊模改來改去之外, 都無咩新產品?!?{:1_203:}

除o左角色之外,我最開心係---原來新世紀合金仲未死!!!

喂喂,你仲爭我o地一隻真三一  三號啊! ...
Garycharm 發表於 27-3-2013 12:24 PM
回復 8# Garycharm

新世紀唔係一早接埋左la咩{:1_236:}如果未死就太好la
新世紀合金重生{:1_203:}
三一有機會重生嗎? (真三一 三號?????)
幾吸引, 但都唔會買住,因為.......都唔知有幾多個版本啊:53:
好勁既氣勢~~~~~~~~~~~~~~~