Toysdaily 玩具日報

[新品消息] AOSHIMA 新世紀合金 暗黑大將軍 真鐵甲萬能俠衝擊! Z編版

回復 22# aol

For TVB previously broadcasted 真鐵甲萬能俠衝擊! Z編 in Sunday mornings. It stopped at how 萬能俠 no.1 defeated his enemies, and new enemies for 萬能俠 no.2 approached. The figure that 樓主 shows should appear in the episode that had yet been broadcasted by TVB.
回復 29# Garycharm

C-Hing, 你由ALE貢獻到這兒, 真是我們之福.
頭像被屏蔽
回復  aol

For TVB previously broadcasted 真鐵甲萬能俠衝擊! Z編 in Sunday mornings. It stopped at ...
lk_yau 發表於 28-3-2013 09:25 AM

真鐵甲萬能俠衝擊! Z編只得26集
暫時只得一輯, 暗黑大將軍一出場就完咗
日本都未接續畫落去, 日本都無, 所以TVB無得播
是不是用舊模,高度跟之前的一樣嗎??現在是貴了很多吧。。。。。。一年前mk才三百四百塊。。 ...
gazza1211 發表於 27-3-2013 12:05 PM

以前那隻定價是12800日圓, 三百四百塊是跳樓價
真鐵甲萬能俠衝擊! Z編只得26集
暫時只得一輯, 暗黑大將軍一出場就完咗
日本都未接續畫落去, 日本 ...
aol 發表於 28-3-2013 07:14 PM

Thanks C-Hing. 那我可以安心點了. 不過我不喜歡新萬能俠故事太多陰謀.
未見過隻暗黑大將軍跳到三四百,如果當年見到必定入手,可惜我見親都係八百幾…不過老實講,新世紀合金我唔會用yen價同佢對囉…買個幾隻都跳到阿媽唔認得…
開訂啦{:1_203:}

RE: AOSHIMA 新世紀合金 暗黑大將軍 真鐵甲萬能俠衝擊! Z編版 (new pic P.3)

squll 發表於 18-5-2013 12:51

直接連接blog圖片是"Forbidden"的...
:@Very expensive ah
想入,但D皮甲怕若干年後會硬化同裂⋯
幾吸引{:1_206:}
今日入了, 大腿關節格格声. 好重手,, 但3只角 D 膠 quality 差D

只女男爵人仔又正