Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] s.i.c ooo~~~~ gatakiriba 蟲系combo!

回復  16800Yen

可惜追不回 DD Saber Lily 同 第一代 Saber Alter....
fktuen 發表於 28-3-2013 11:26 AM

在下幸運的暫時齊set :what:
回復 76# 16800Yen

大大好勁呀~~ 齊set!!! :shiny:
可否影一兩張相分享分享??? :handshake:
回復 77# fktuen

當然可以,晚點吧,稍後回你!  :64:
回復 響介
我好想買你盒蛋個斧頭丫~~~不過而家都貴晒喇

個斧頭是比S.I.C OOO 用不錯,可是我想加Medajalibur一起影,但盒子不在左右,放在某處,換不拿劍的手………

以OOO 最形來説~我會先選係紫->紅->爬蟲->綠->藍->黃->白
響介,你隻全蟲ooo引死我了(相信我也快到手),你隻自改ankh,會發帖介紹下嗎?另外,你的自制sic特效教學o ...
AJ 發表於 27-3-2013 05:09 PM

{:1_197:}我睇左你D圖~喇~你隻虫系都到手了~好唔好玩呢
{:1_202:}到個晚我玩左成晚~haha~

ankh 會再影多d~到時同effect parts 一齊再影多d相~~~(ankh不過要等d毛毛到左同朋友整既翼到左~先會影了~~~因為用棉花感覺怪怪地)
而特效件~~我可能未整住喇~d膠水整返dd 又懶得去買~~~
回復 73# mtdemon

sorry 去左旅行~ 而家先覆你~~~~ooo 肚個個部份 我係拉彎小小肚個個 之後用暖風吹~~因為怕太熱~~~~影響到d膠

我都種左幾隻亞種~~~~
回復 響介

個斧頭是比S.I.C OOO 用不錯,可是我想加Medajalibur一起影,但盒子不在左右,放在某處,換 ...
fggdddsally 發表於 29-3-2013 07:54 PM

{:1_197:}想請教下你~~腰帶限定~有一set有birth支槍既~~~支槍既size 可唔可以比到sic用呢~?
支持大大發自改 ankh 帖~~
fktuen 發表於 27-3-2013 05:33 PM

等買到肩甲位d毛毛~同埋朋友隻翼完成~~我就會再post ankh啦{:1_197:}謝謝支持
回復 81# 響介

5該, 我就係驚整錯, 所以想問清楚, 想買多隻玩亞種, 點知個價貴到...

題外話, 隻鷹孔蝗係咪個人喜好, 用左鷹虎蝗個頭? 劇中好似係烏系個頭...
...腰帶限定~有一set有birth支槍,支槍既size 可唔可以比到sic用呢~?

腰帶限定set 02,birth支槍應該同恐龍斧差不多大少,S.I.C 拿到恐龍斧
,birth支槍也可以,因為我那時沒正式開birth支槍,不過有同恐龍斧(炮)對比下,手把大至一様

OOO 之 腰帶,硬幣,武器 (OOO恐龍Combo)

OOO 之 腰帶,硬幣,武器 part2 (OOO火鳥Comb)