Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] s.i.c ooo~~~~ gatakiriba 蟲系combo!

面相,點解可以咁嫁!
點解各位大大講到有貨出咗,但係我訂咗都冇收過電話去攞既
其實而家水位如何 ...
FRAK 發表於 24-3-2013 10:48 PM

香港23/3已開派貨,與日本同日派貨,琴晚先有時間開黎玩,整體唔錯,唯獨係少件和蟲系combo能力解放後無多幾拳頭換,BANDAI可能覺得蟲系combo唔太受歡迎,所以放在魂SHOP賣掛 ? 至於炒貴都係供求問題,之前3月太多正野,如 METAL BUILD GUNDAM EXIA、MACROSS YF29呢D貴價貨品,一般鋪仔點會訂多,魂SHOP 限定PRODUCT要找數,無乜鋪訂多少少蟲系combo,市場自然少啦
等收貨中 :36:

的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
我仲未拎..今晚去拎啦..........
D相型到爆炸
可惜無財力入多隻
rider_kabuki 發表於 24-3-2013 08:38 PM

{:1_197:}thx!

我見佢而家幾個月先出一次 所以先有買兩隻既念頭~反正淨係玩sic
又唔掂其他玩具既~~~一個月慳dd 應付到既:35:

回復 3# ryu4103

:35:多謝支持~~~!黎緊復活節有時間會再影!!

我上次話開個教學整特效件 都未有時間整 唉:67:
回復 5# Douglas.M.Saint

{:1_197:}謝謝德哥支持!!

我d相影到黑咪孟孟咁~~~~~:47: 德哥你哩張好d!

下次分享~影多d虫系丫!

回復 6# FRAK 回復 12# FRAK

可能因為我係魂hk 訂喇

3月23日已經出左貨架喇~~~~
回復 7# hazeshadow

{:1_197:}sic ooo既 設計  好多都還完返原來怪人既特徵~
好似ankh 丫 重力系都係

所以就算要改怪人 怪起上黎都方便好多

我都唔係太鐘蟲手設計 其實如果兩把刀可以拎上手 當武器用 會更好
回復 8# greeedooo

等下啦 過一段時間價格回復返正常
應該可以再入喇

反正而家sic 幾個月一隻 慢慢等~儲下儲下~就有錢買喇

哩一隻ooo 虫系~唔錯架!
回復 9# 八口八口

係!所以要全部combo 都儲齊!

回復 10# EricBanana

{:1_197:} 我要揀最形~我會咁排 係紅->綠->紫->白->藍->黃{:1_197:}
回復 11# fggdddsally

{:1_206:}明明有得訂都唔知點解可以炒起左~~~等下啦 遲點價格應該會回落返掛~

我好想買你盒蛋個斧頭丫~~~不過而家都貴晒喇
回復  fggdddsally

明明有得訂都唔知點解可以炒起左~~~等下啦 遲點價格應該會回落返掛~ ...
響介 發表於 25-3-2013 08:47 PM

果時鳥系未出MA,D人見鳥系炒得可能又{:1_197:}
點解我到而家都收唔到行打電話來送上我屋企架:63:
回復 14# tak_930

如果8魚半 同一金找二蚊

哩兩個價錢~邊到可能買到落手架

本身係魂網訂都係6魚
而家咁2魚~~~太恐怖喇
希望遲d 價格回落返啦