Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] s.i.c ooo~~~~ gatakiriba 蟲系combo!

我冇訂但想買,但如果要超過九魚我就覺得攞黎買幾他野好過...
gingsi 發表於 26-3-2013 01:29 PM

{:1_198:} 講真~哩隻上網公開訂~任訂幾多隻都得
當6魚係公價..貴個哩個價我都已經覺得貴左
而家出面7魚8魚個d {:1_206:}唔洗諗~拎d錢食左佢好過lu
回復 40# tak_930

{:1_206:}恐龍我都未訂...
而家個價太貴..唉
索性變晒限定喇....都係6魚又唔洗同人爭住訂
蟲糸無乜特別之處

OOO 蟲糸 是最强COMBO,分身 50 體,在MOVIE 用自己加 7 分身變身其除 7  COMBO ∼∼
講真~哩隻上網公開訂~任訂幾多隻都得
當6魚係公價..貴個哩個價我都已經覺得貴左
而家出面7 ...
響介 發表於 26-3-2013 09:47 PM

過多幾個月TVB播嗰時可能仲多人爭...
訂左
無鳥系咁驚豔
而且比起官圖個身肥左唔少...
頭隻綠色都由"青草綠"...變左"葉綠"
不過仲係非常正既design

:67:其實SIC OOO每只定價都只係6000yen多, 依家網上及街上tatoba同烏系貨都唔少而且價都回落好多, 之前太多人團貨抬價痴晒喇~!!:blame:

如果蟲系keep住炒價唔回落而分分可能冇望儲齊, 我情願退出唔儲, 放番之前買左o既出去算喇.
圖片很有動感, 正:71:
回復  tak_930

如果8魚半 同一金找二蚊

哩兩個價錢~邊到可能買到落手架

本身係魂網訂都係6 ...
響介 發表於 25-3-2013 08:50 PM

但係而家就係上到八魚都仲有人買....:26:

我本身都諗住追返呢隻,但而家炒到咁我入哂通販算.....
全魚系應該係暈濕 {:1_197:}
但係而家就係上到八魚都仲有人買....

我本身都諗住追返呢隻,但而家炒到咁我入哂通販算.....
accelryu 發表於 27-3-2013 12:00 PM

九百都有啦.....
九百都有啦.....
改咩名好? 發表於 27-3-2013 02:34 PM

我覺得似是自己人頂高個價...
因為是同一個人 (kuramae9***) bid 兩隻...
也虎好多賣家自己互相抬高個價的....:67:
我覺得似是自己人頂高個價...
因為是同一個人 (kuramae9***) bid 兩隻...
也虎好多賣家自己互相抬高個 ...
fktuen 發表於 27-3-2013 03:16 PM

(kuramae9***) <--- 煙是點 X前老細
(賣家nakata2***)<--- X前老細個fd {:1_203:}

老師教我o地朋友之間要互相幫助!
(kuramae9***)
16800Yen 發表於 27-3-2013 04:15 PM

多謝極有用的資訊~~~ :71:
回復 57# 16800Yen

題外話,大大有玩 DD?? :D
有冇大大&#21709;孤仔訂&#21655;呢隻呀{:1_215:}各位大大有得玩,不過我到而家仲未收到電話去&#25886;:die:
有冇大大同一情&#20917;呀:no: