Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] s.i.c ooo~~~~ gatakiriba 蟲系combo!

回復 15# mtdemon

有組過丫 不過新哩隻虫系未試~~~之前鳥系試左
其實要玩聯組唔會點整爛既~ 你係拆開關節既時候用風筒 暖風吹吹再拆會好d
千其唔好用蠻力 因為我有fd 一野扯 鳥系成個盆骨位個關節爆開左

以下之前鳥系 亞種既圖~~~
面相,點解可以咁嫁!
hondaho 發表於 25-3-2013 09:42 AM

{:1_206:} 好多人講變左高達頭:47:
香港23/3已開派貨,與日本同日派貨,琴晚先有時間開黎玩,整體唔錯,唯獨係少件和蟲系combo能力解放後無 ...
rider_kabuki 發表於 25-3-2013 11:02 AM

:63:認同 蟲手如果多幾個拳頭~手型可以換就好
其實我最想係佢雙刀可以變做武器:63:
個頭好靚仔好霸氣:D
回覆樓主:小弟就係覺得蟲糸無乜特別之處,所以我估最多六魚可以攪掂,誰不知貴得咁離譜!之前鳥糸都係最近入手,要五魚半。見到鳥糸=華麗。再早一個月前係網上訂埋恐龍糸,要五魚八草,覺得恐龍糸=霸!這些我都覺值得。至於另外那些糸,如果平些可以考慮一下。
另外想請問一下,ooo咁多個糸,點解唔出孖裝呢?遲些還有劇場版ooo那些糸,到底要儲齊多少隻才可一套呢?諗起都個得恐怖!
回覆樓主:小弟就係覺得蟲糸無乜特別之處,所以我估最多六魚可以攪掂,誰不知貴得咁離譜!之前鳥糸都係最近 ...
tak_930 發表於 25-3-2013 11:08 PM

TV
烏系
蟲系
貓系
水系
重量系
龍系

劇場
爬蟲系
鷹魔修
超鷹虎蝗

連亞種共129款組合, 5係好多姐...:57:
有無地方有現貨?????好來想入多隻...
回覆樓主:小弟就係覺得蟲糸無乜特別之處,所以我估最多六魚可以攪掂,誰不知貴得咁離譜!之前鳥糸都係最近 ...
tak_930 發表於 25-3-2013 11:08 PM

呢隻正,之不過一諗起SIC隻新電,SIC限定一定要好價先好入!
我冇訂但想買,但如果要超過九魚我就覺得攞黎買幾他野好過...
日元跌、但係sic ooo個價係咁升,諗住儲齊,我估無六七千都攪唔掂。遲些隻恐龍糸,都唔知會唔會炒到七魚?!
果時鳥系未出MA,D人見鳥系炒得可能又
yugi 發表於 25-3-2013 08:49 PM

{:1_206:}而家出面訂恐龍個價就=魂hk 限定個價
個市場痴晒線{:1_206:}
回復 35# tak_930

{:1_206:}我估笨大有心咁出掛~~~ 高人氣個幾隻出普通版

唔高人氣個幾隻就出限定 等佢個價賣高d 廢事變死貨 又可以接單限量限成本生產

如果佢出雙人裝 佢就賺唔到咁多錢 仲唔一隻隻出

fans 都係乖乖比錢:57:

淨係一個combo 唔過10隻既...應該

但..如果玩亞種....:63:
回復 37# manchuenau

好似仲炒緊
呢隻正,之不過一諗起SIC隻新電,SIC限定一定要好價先好入!
wiswis 發表於 26-3-2013 12:56 PM

新電炒既原因~我成日覺得係
因為之前個期kiva emperor 炒起左d人大量買黎入攪到咁
新電炒既原因~我成日覺得係
因為之前個期kiva emperor 炒起左d人大量買黎入攪到咁
響介 發表於 26-3-2013 09:42 PM

同埋果時SHF新電都炒到好勁D人諗住無死結果奶晒野:x