Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 超合金魂 太空保衛者 (官圖P8)

咁o既價你得o既不過今次我可能買現貨

我今年每月都出血

SHF宇宙刑事/ 昭和Rid ...
williamhychan 發表於 24-3-2013 01:47 PM

其實我可以唔入~~~因為已經有Y記隻絕版野~~~B記反而出完又再販~~~冇咁值錢~~~{:1_203:}
如果執著比例的大大,今次實唔滿意,因為太細了!
除左太細隻外, 睇黎唔錯, 已訂
Yamato果隻唔輸蝕架
大隻重手, 關節好好扭, 上手手感一流
依家Yamato摺左, 仲完全絕版
值得留住呀
除左太細隻外, 睇黎唔錯, 已訂
Yamato果隻唔輸蝕架
大隻重手, 關節好好扭, 上手手感一流
依家Yamato摺左 ...
locker2168 發表於 25-3-2013 11:09 PM

完全同意, Yomato嗰隻其實真係ok ga,我當時買咗金屬色,我記得後期隻電鍍色版有小量跳樓貨tim呀。
如果執著比例的大大,今次實唔滿意,因為太細了!
水水的基地 發表於 25-3-2013 10:09 PM

我反為鐘意細細隻{:1_214:}
超金魂粉C必入貨...又要失血LU :72:
當其時跳跳地個下都想過入番隻, 不過我都係覺得佢嘛嘛, 而家有合金魂, 必入.{:1_213:}

完全同意, Yomato嗰隻其實真係ok ga,我當時買咗金屬色,我記得後期隻電鍍色版有小量跳 ...
CombattraV 發表於 26-3-2013 10:40 AM
想請問下各位ching旺角除左信和重有邊度有得訂??
how much?!{:1_197:}

分享下Yamato版的高度, 現合金魂板應矮個勇者

27/3-我在188 精品 訂了 $*^*..按金$ !))....:45:        Ins point 有一間$ *$) 但按金 $ #$)   beside -sell Bruce Lee toy-
我朋友在孤仔(26/3) 訂 $ *^%.. 我問......CUT埋.....
孤仔一開$*@*, 我覺得好平, 無格價就定.

有D大大話過幾日加左4魚, 而家CUT埋, 有無咁多人定!! {:1_203:}

27/3-我在188 精品 訂了 $*^*......
柴灣20座男孩 發表於 28-3-2013 12:30 PM
頭像被屏蔽
全部都巳cut單??
全部都巳cut單??
kr2004jp 發表於 28-3-2013 08:46 PM

精X都 cut 咗!

我最後去咗乳罩旋先訂到!