Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 超合金魂 太空保衛者 (官圖P8)

當年既舊版超合金機頭同卡通既設定唔同, 係因為卡通最後改左設計, 而家超合金魂終於跟足, 一定要買啊!
OK喎~~~~應該入~~~~{:1_215:}
19cm?
會不會太小隻了?
這樣怎麼完全變形?
see price sin .......:36:
見幅大飛機圖,兩隻前臂係90度屈入,唔係拆出嚟
我係合金魂FANS, 所以一定入... 只係睇下係邊度買...
looks great but a little small... shame.
我可以好肯定咁同大家講!

我係絕對唔買 ............ 唔得 !!! :P
係細隻左啲..... 至少都做到25cm高啦..... :67:
必買! 唔知開訂未呢? :67:
OK喎~~~~應該入~~~~
黑色三連敗 發表於 24-3-2013 11:18 AM

咁o既價你得o既{:1_203:}不過今次我可能買現貨

我今年每月都出血{:1_217:}

SHF宇宙刑事/ 昭和Rider /Aikba Ranger痛
RAH New Rider one Ver:2.5
百變龍
三角朱古力
SR巨靈神
還有Gokaiger DX三部大野:49:
等左咁耐終於有消息了
iamfinethankuuu 發表於 23-3-2013 05:36 PM

快d入啦, 等你報告呀.......:75:
很有氣勢呢!!!!!!!!
細個見隔離屋個𡃁仔有盒太空保衛者超合金,我見到流晒口水,因為自己知屋企人唔會買俾我。
到人大咗想買,係要求高咗,又唔會買舊嘅超合金,群雄出果隻,又唔係我心目中果個樣,
終於等到笨大出,雖然細隻D,但點都要入番隻,完左我嘅童年夢!:$
Must pay Must play !!! :love: