Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 超合金魂 太空保衛者 (官圖P8)

頭像被屏蔽
如果合金成份唔多....或者直頭無的話,九舊可能唔買住了....雖然好耐無出合金魂,但諗真一層....這個價...有點兒...{:1_201:}
是否試版上銀色的地方代表金屬?
合金位置
兩手腕,胸部,腳上把武器,同腳板
如有錯誤,請指點! :64:
一陣即出去訂......合金魂要入呀.....
合金位置
兩手腕,胸部,腳上把武器,同腳板
如有錯誤,請指點!
16800Yen 發表於 25-3-2013 02:38 PM

哦。日文寫是"膊頭","胸","小腿","脚板"。
朱古力我都定左,我上去website,好似已經改左9月出,應該有排delay!!

咁o既價你得o既不過今次我可能買現貨

我今年每月都出血

SHF宇宙刑事/ 昭和Rid ...
williamhychan 發表於 24-3-2013 01:47 PM
190mm 真係細左d... 15 16 15 16中.. .. :42:
七月好多野入,嚴選
iamfinethankuuu 發表於 24-3-2013 05:26 PM

咁富..............唔怕啦~:x
朱古力我都定左,我上去website,好似已經改左9月出,應該有排delay!!
馬仔 發表於 25-3-2013 04:42 PM

THANK YOU!!:64:

間廠一向預佢DELAY,買開ES合金已經知{:1_203:}
回復 69# kr2004jp

19cm... 細左d, 覺得應該要有金毛咁高先夠~~
不過都會照入{:1_231:}
頭像被屏蔽
細細隻,正!衝呀{:1_209:}
終於都公佈幾時出喇:$, 真係好耐都冇新合金魂喇, 等唔等亞版好呢..