Toysdaily 玩具日報

MMS195D1 - Iron Man 3: 1/6th scale Iron Patriot

happy friday 收工約d fd飲下野輕鬆下好過
又要走去貼錢排隊企街俾人望,試過一次,咪攪我
得閒無乜人 去望真個版先再慢慢諗,到時無得訂就把就

HT今次冇整錯個身形,睇下圖比較就會發覺其實同Ironman Mark42差唔多一樣...
唔似之前隻WarMachine版本咁大舊..

如果各位大大有去讀下個spec就會知道其實匿set嘢係有三個頭 (我搞錯咗,只係得兩個頭)
一個完整 Don Cheadle 頭,;(冇匿個頭)
一個戴頭盔見樣 Don Cheadle頭;
再加一個著燈Iron Patriot 頭盔頭....

唔知各位ching有冇發覺到個底褲設計,抬腳果張相...
個底褲係局部郁得既,解決咗底褲限制動作既問題!匿個抵讚!!!!

但係我就唔係咁中意頭盔面部d炕雕得太闊....好似隊長個盾咁....
1比1睇落條炕/線係好幼,而家1:6既figure好似係實物縮細咗6倍,但係條炕只係縮細咗1倍....希望HT搞搞佢.....

仲有一樣嘢要講既係:唔該唔好好似上次隻War Machine咁唔跟電影造型,明明手甲官圖係有空軍白色星星圖案,但係大貨係漏咗匿d圖案......
照等喎物先

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

回復 92# Maxson

Mk V時已經覺得面罩D線太太太粗!
空軍徽號相信唔係印漏而係涉及版權問題⋯
ching好留意底底!:57:
爆地咫日可待{:1_228:}
請問現場排到遑? 謝謝
問左HT,50﹪合金,未知會唔會出非合金版本。(有可能IRONMAN3 系列都係合金!?)
有進一步消息再同大家報導∼
如果各位大大有去讀下個spec就會知道其實匿set嘢係有三個頭:
一個完整 Don Cheadle 頭,;
一個戴頭盔見樣 Don Cheadle頭;
再加一個著燈Iron Patriot 頭盔頭.... ...
Maxson 發表於 22-3-2013 03:53 PM

哈哈, 呢句唔係指個頭嫁.
Authentic and detailed fully realized likeness of Don Cheadle as Iron Patriot in the Iron Man 3 movie
排到米蘭站:72: 。。。。。。。。
回復 33# 人馬座聖鬥士

贊成X1:74:
回復 94# saimuipa

係囖∼真係粗到離譜....
原來個空軍徽號係咁...但係點解而家又得咧?所以我覺得,HT之前有錯漏...
米蘭站{:1_206:}
底橫好似改良過喎...........:43:
pass too expensive 覺得唔應該比玩具玩
2K 太多鳥 買一款又唔靚又驚氧化 買4-5個又太多$
今年仲有Batman櫃 Bat pod GI joe ........比多D機會個櫃多元化:78:
星矢己在家氧化中
回復 95# nicolaschan

:63:你笑我.............
但係咁啱留意邊度有改進先見到既......希望爆倒地...到時Mark42+Iron Patriot一齊爆地果下就壯觀囖∼!!!!