Toysdaily 玩具日報

MMS195D1 - Iron Man 3: 1/6th scale Iron Patriot

回復 98# audiokids

大大你咁講又好似係.....因為冇寫Head Sculpt....我搞錯咗......{:1_229:}

嘩!! 幾好,但係呢啲價…雖然預左佢合金都唔平,反而想呢隻出埋PPS版……
呢個價,再一次挑戰玩家底線:58:
有好多件南亞裔人排我後面…………:69:
已家先第一隻都2K侯生話會出十幾隻加買買隻1:1都得:67:
依家排到係米蘭站, 唉..有排等了.....
有好多件南亞裔人排我後面…………
qoakzm 發表於 22-3-2013 04:31 PM

同佢地講EB Jordan 開訂 等佢地走啦
唔知vip有冇折呢?
其實呢隻真係咁靚咩?唔好評論靚唔靚先,係除左mark 1之外,mark2到而家mark7其實ironman個look真係冇咩大轉變,儲最靚嗰隻已經夠
diecast 其實佢除左 ironman 系列仲有咩可以出,我諗到 robocop,terminator,無了,其他受歡迎英雄都出唔到 diecast 吧,所以我覺得佢會玩盡 ironman3囉...!!!一係有種佢出 diecast bat tumbler....所以我希望都有番普通 mms 版,唔想得幾隻 ironman 係 diecast
其實呢隻真係咁靚咩?唔好評論靚唔靚先,係除左mark 1之外,mark2到而家mark7其實ironman個look真係冇咩大轉 ...
adqaad 發表於 22-3-2013 04:43 PM

我個人覺得 ok 喎, 因為佢唔係一般 Ironman 既紅金色, 已經夠特別~
拎籌先有得訂 唔怕1個變3個人 防打尖
lingchung 發表於 22-3-2013 03:49 PM

呢個安排幾好,抵讚!!!!
回復  audiokids

大大你咁講又好似係.....因為冇寫Head Sculpt....我搞錯咗......
Maxson 發表於 22-3-2013 04:23 PM

哈哈, 大家吹吹水姐, 係呢, 師兄今次會訂嗎? 我都應該會訂.