Toysdaily 玩具日報

MMS195D1 - Iron Man 3: 1/6th scale Iron Patriot

Y拍 已經有單賣……
回復 134# banshee1032

係嚄~ching你講中咗個point∼!!
如果Mark42好似匿隻咁冇曬螺絲窿,又點玩換戰損甲?(雖然唔一定出戰損+正常甲一set過)
好多人排緊隊,唔少南亞朋友,雖然今次要有籌先可以訂,但無阻南亞朋友既熱情,一個人排幾轉。
玩 HT 玩具已經變了質,依家好多南亞人喜歡玩 HT 玩具。
好多人排緊隊,唔少南亞朋友,雖然今次要有排籌,但無阻南亞朋友既熱情,一個人排幾轉。
好多人排緊隊,唔少南亞朋友,雖然今次有派籌,但無阻南亞朋友既熱情,一個人排幾轉。
各位訂既師兄留意…狂熱fb公怖晚上八點截龍!
同搶奶粉無分別。。。。
買買買 發表於 22-3-2013 05:04 PM

無錯, 嘜多搶, 不過今次係港人/港炒家指使南亞人多????:54:
比玩具玩多過玩玩具
買買買 發表於 22-3-2013 05:04 PM

比人玩多D........................ :45:
點攞籌? 唔多明???? {:1_206:}
回復  audiokids

哈哈∼態度正確∼上嚟大家都係吹下水交流下∼
匿隻應該走唔甩....而家睇官圖, ...
Maxson 發表於 22-3-2013 05:03 PM

我個人亂估吓先, 呢隻話哂叫 HT 第一隻 die-cast, 佢都唔想做衰呢條新 line, 係唔係先?  但又話說回頭, HT 又可能唔夠經驗去生產 die-cast, 結果就係.......講佐等於無講, 唔知會點, 哈哈~

今晚八時截人龍,會否引發南亞人海嘯呢?
點解哩隻又做唔到九十度出掌架…?
回復 145# darknight
排緊隊時定時有職員派籌,係一張藍色咭仔,到counter時要比番佢,1人1籌,冇籌冇得訂。
已訂
安排得唔錯