Toysdaily 玩具日報

MMS195D1 - Iron Man 3: 1/6th scale Iron Patriot

1930真係好貴
唔知WAR MACHINE係唔係又係呢個價:50:
好貴~~~~~~~{:1_236:}~~
咁佢出合金,會唔會有膠版12寸架?
無講邊忽係合金......
1930如果手腳胸甲都係合金  我接受~
得5成係合金!$1930好很貴囉
好似冇咩機關位咁
顧客現凡訂購《鐵甲奇俠3》愛國者1:6比例珍藏人偶,
即有機會獲得《鐵甲奇俠3》電影首日特別場戲票兩張

參加者資格:
顧客凡訂購《鐵甲奇俠3》愛國者1: 6比例珍藏人偶一套,即可於Hot Toys香港專門店─Toy Hunters索取參加表格,詳情請向職員查詢。

上映日期: 2013年4月25日(星期四)
地點: 銅鑼灣MCL JP翡翠明珠戲院

得獎名單及領取戲票方法將於4月18日或之前於Toy Hunters Facebook及新浪微博專頁公佈

條款及細則
1.        每張收據只可參加一次;每人只限參加一次。
2.        此優惠只適用於已訂購《鐵甲奇俠3》愛國者1:6比例珍
藏人偶之顧客。
3.        參加表格先到先得,派完即止。
4.        遞交表格時,顧客必須出示其訂購單據,以作紀錄。
5.        參加者需訂購Hot Toys《鐵甲奇俠3》愛國者1:6比例珍藏人偶,方有
機會贏取《鐵甲奇俠3》電影戲票兩張。
6.        Toy Hunters將以隨機篩選形式抽出得獎者,得獎名單將
於4月18日或之前於Toy Hunters Facebook 及新浪微博專頁公佈。
7.        電影戲票不可轉換或兌換現金。
8.        電影戲票不得轉售,如有發現,本司將保留其參與權利。
9.        Hot Toys Limited 及 Toy Hunters保留更改上述活動之條款及細則的權利,如
有任何爭議,本公司保留最終決定權。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
TH有版未?
1900會唔會好少die cast material... :(
如果MARK47都係咁貴咁點算:70:
咁佢出合金,會唔會有膠版12寸架?
okok112233 發表於 22-3-2013 02:32 PM

應該唔會..iornman 3 陸續都係mms Diecast. 舊時代 mms 終於了.

More collectibles from the Iron Man 3 will be coming from the MMS Diecast Series!
有冇ching而家係現場,排隊情況點?
型啊 不過好似真係瘦左d
IRONMAN3 MARK VIII 會唔會又出合金,唔出膠?訂左東尼咪焗住硬食?(19xx):68:
考活呢招絕!
Diecast Series?? 有幾多DIECAST成份先?
多又怕個BODY頂唔順, 少又唔值...好似星矢聖衣咁.
感覺上都是打DIECAST旗號加價為實.
要嚟嘅,終於都要嚟