Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

RE: 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新 Marking Ver.

回復 105# GN00508771

多謝ching解答答:64:
waiting for new marking seven swords.

回錯topic.........
BANDAI算有良心架啦,冇直接再版.
而且拖到出EXIA先再版OO,
同埋呢套組件冇7劍,原版都仲好多人想要O既.

...
Toro 發表於 20-3-2013 11:43 AM

Metal Build 00 7S 定價 14,490 yen
http://tamashii.jp/item/1461/

魂shop Metal Build O-Raiser & GN Sword III 定價 5,040 yen
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000009492/

魂shop metal Build 00 Raiser (Trans-AM version) 定價 18,000 yen
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000014527/

所以我「段估」今次 魂shop Metal Build 00 Raiser 定價都係 20,000 yen 左右
:!

我再「段估」,bandai事後再收你幾千yen,係魂shop淨出七劍啲parts俾大家買,佢地係絶對做得出的,我係佢地我一定會咁做∼
:!
請問呢隻新的 0 Raiser 可否裝在之前隻MB 7 Sword 本體上呢?? {:1_215:}
以後笨大野真係唔洗高追....只要夠受歡迎佢地一定再出又再出..................
入手好機會:77::77:
Metal Build 00 7S 定價 14,490 yen

魂shop Metal Build O-Raiser & GN Sword III 定價 5,040 yen ...
鴨仔 發表於 20-3-2013 11:21 PM

如果佢剩出把劍,已經好有良心。
我覺得佢係會出一隻連人七劍!
以後笨大野真係唔洗高追....只要夠受歡迎佢地一定再出又再出..................
tonylee12003 發表於 21-3-2013 12:08 AM

咁唔該再版一下隻DX VF 25F先 :60:
等到了:$,遲加入玩具行列的我,呢個直頭係福音,必入:71:
呢隻正呀...想入好耐
tran-am 一出都係講2萬日元左右咋wo

我覺得應該差不多
humanspider 發表於 20-3-2013 11:52 AM

So sorry,記錯價錢~

魂shop Metal Build O-Raiser & GN Sword III 定價 5,040 yen ...
鴨仔 發表於 20-3-2013 11:21 PM

唔好意思,記錯價錢~
應該都係2萬yen左右
最多米2萬日元左右昨wo ching, 好小有笨大ge野过20000日元咯,在加上未有话&#39134 ...
barrydudu 發表於 20-3-2013 01:38 PM

唔好意思,我記錯左價錢,
不過佢講明係出ダブルオーライザー
咁即係本體連戰機,加多把GN Sword III
咁唔該再版一下隻DX VF 25F先
sk9091 發表於 21-3-2013 02:05 AM

呢樣應該唔会囉:sad:笨大行寜原再販兩隻YF-29都唔出反25F:*細佬我成條renew  line 就係差呢一隻:no: