Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

初版7劍始終有佢價值 或者咁講 依家咁樣再版 相信短期內都唔會再版7劍VER
而且笨大改埋個MARK 都叫做係兩款野 對新玩家買到係好事 對舊玩家都叫做gur d......
雖然我都有七劍連飛機, 但呢隻我都會入手. 用黎頂住隻 Trans AM 癮先. {:1_224:}

B記呢招好野,呢隻MB係果年同類別銷售量第一,雖然依架仍多人要後追但亦已有一定量人仕擁有。
改少少出新版未入者固然之食硬佢,有舊ge見呢隻甘hit,甘旺或者要齊版ge點都入番隻趁熱鬧/助慶...

總之就再殺舊又殺新--通殺....
ダブルオーライザー 應該係 OO Raiser.

OO Gu ...
pepsitang 發表於 20-3-2013 02:37 PM

係 00 唔係 OO......
好心就改多小小啦 ! :no:
無論點樣都會入:he:
日文 ダブルオー = Double O

所以應該係 OO 而唔係 00,

有錯請指敎
日文 ダブルオー = Double O

所以應該係 OO 而唔係 00,

有錯請指&#25 ...
Geese-F-Howard 發表於 20-3-2013 03:06 PM

係有錯, 兩個阿拉伯數字 "0" 就係英文讀法就係叫DOUBLE O

例如 007 就係讀 "DOUBLE O SEVEN"

而且00 個型號亦係 GN-0000 而唔係GN-OOOO......
回復 68# Squall

thx!!
雖然我都有七劍連飛機, 但呢隻我都會入手. 用黎頂住隻 Trans AM 癮先.
pepsitang 發表於 20-3-2013 02:44 PM

我都係咁話x2{:1_224:}隻Trans-Am真係天價[{:1_224:}
始終叫做再版有唔同地方,各有各既吸引力,
舊既都有價值,新舊玩家都得益 {:1_208:}
麻醉自己中     希望係00
kahn111222 發表於 20-3-2013 01:56 PM

一定啦...........我要埋飛機~:)
雖然我都有七劍連飛機, 但呢隻我都會入手. 用黎頂住隻 Trans AM 癮先.
pepsitang 發表於 20-3-2013 02:44 PM

我冇飛機呀..........一定要入~:$
唔知初版既價值會跌幾多到呢?
日丫烏已見飛機20000yen即決!:77: