Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

Must buy item for sure.
我仲係日本運緊隻七劍過來.......:*:63:

BANDAI算有良心架啦,冇直接再版.
而且拖到出EXIA先再版OO,
同埋呢套組件冇7劍,原版都仲好多人想要O既.

不過大家真係以為呢隻會平??
我覺得佢本體+戰機,仲要魂SHOP版.
最少收你3萬yen
香港魂shop都怕且要$2800

...
Toro 發表於 20-3-2013 11:43 AM

tran-am 一出都係講2萬日元左右咋wo

我覺得應該差不多
{:1_197:} 上個月先後追部METAL BUILD 7S + O RAISER... 比你玩死啦BANDAI ... 未入既朋友公喜公喜......
對比
我仲係日本運緊隻七劍過來.......
kahn111222 發表於 20-3-2013 11:34 AM

唔緊要啦, 唔同架..........咁諗會好d.........{:1_237:}
其實我隻MG 00 Raiser + MS Build 改件都進行得如火如荼......:(

不過都值得入手o既! 始終係怨念物, 哈哈~~~
希望有港魂shop有得訂:^
丫烏而家即刻好多7劍同Raiser放出嚟
呢隻唔駛講,一定會入手

...
Toro 發表於 20-3-2013 11:43 AM

最多米2萬日元左右昨wo ching, 好小有笨大ge野过20000日元咯,在加上未有话飞机一齐出咯。。。。。。衣家系講紧新版00咯
唔緊要啦, 唔同架..........咁諗會好d.........
ray文 發表於 20-3-2013 12:48 PM

麻醉自己中    :cool: 希望係00
希望只係OO 冇O Raiser 啦!

ダブルオーライザー 應該係 OO Raiser. http://dic.pixiv.net/a/%E3%83%80 ... 4%E3%82%B6%E3%83%BC

OO Gundam 日文係 ダブルオーガンダム http://dic.pixiv.net/a/%E3%83%80 ... 3%E3%83%80%E3%83%A0

因為我都唔熟, 如果有錯, 請指正.:(