Toysdaily 玩具日報

查看: 19407|回復: 62

HT第一款美國隊長點解咁平?

我上網見到美國隊長(二次大戰款), 應該係第一款出的, 做咩會咁平? 好似仲平過HT的原價?
我本身都幾有興趣, 但未玩過12吋, 所以想知道係咪呢貨有問題?

因為二次大戰款出得冇咁靚lor (套衫淺色左,矮仔,頭雕唔似)
而avengers version 出得正好多,我都諗唔島有咩可以挑剔:38:
貴唔一定好,隻二戰隊長原價都係11魚3草。
不過呢款QC比較差,而且頭雕又唔靚,
所以低過原價都好正常...!!!!
師兄如果對隊長有愛,
不如貴小小買Avengers版好D....{:1_220:}
兩隻都買晒,AVENGERS既頭同戰損盾換比二戰版用,隻二戰版即時醒神晒:35:
頭像被屏蔽
最近先對HOTTOYS 留意  
回樓上 邊度有得買 全新同有保證?
其實呢隻出得唔差....只係因為出咗Avengers版而跌價.......Thor Ver.1都係同一命運
回復 6# rnc

全新可能要上阿虎睇睇~

但係要留意頭盔個A字同心口粒星有無歪.....同有無跟長腳Join
回復  rnc

全新可能要上阿虎睇睇~

但係要留意頭盔個A字同心口粒星有無歪.....同有無跟長腳Join
監獄兔 發表於 26-2-2013 04:12 PM

師兄, 如果係阿虎買, 交收時見到心口粒星有歪, 咁仲要唔要?
唔好話我黑心...其實有時見到啲炒家損手都有啲心涼...HEHE
不過話時話, HT之後出幾隻CA, 都真係正好多! 不過太貴我就唔會LU
回樓上的大大, 造型靚唔靚自己有得睇, 但有時有啲問題, 好似關節, 可動性, 或者啲衫會唔會好易爛, 我無經驗, 真係唔知! 所以都要爬多啲文~ THANKS!
回樓上  
旺角專門店同一商場 個D鋪仔  
又有冇保證?
回樓上  
旺角專門店同一商場 個D鋪仔  
又有冇保證?
rnc 發表於 26-2-2013 04:21 PM

師兄你想有咩保證呢?
新 真野 完整無缺 冇花冇假
回復 9# coltrane

bid前要求叫佢影close up相比你睇安全
BTW 對唔住樓主 借左您個POST 問野:sad: