Toysdaily 玩具日報

HT第一款美國隊長點解咁平?

新 真野 完整無缺 冇花冇假
rnc 發表於 26-2-2013 04:26 PM

如果係呢幾點, 去 HT 買比較好.
您講起 就想喊
最近先留意HT
佢話冇得訂
想去都冇得去
但又比只野深深吸引住  
所以就想問下出面邊度有得買
無所謂...當呢度CHATROOM都OK~
好坦白, HT真係好毒! 不過真係太大隻, 屋企無位放, 所以到依家一隻都未入過, 睇就成日都睇!
哈哈 真係幾毒
如果有兄台 提供到可靠消息
我宜家真係可以衝出去旺角D鋪仔  買
早幾日行過 價錢係貴少少
但始終唔知 間野會唔會係黑店=.=
話時話樓主有冇話想買邊只?
頭像被屏蔽
Thor mms175
Captain America  (MMS174

LE2只 我覺得整得幾令
頭像被屏蔽
不過我唔係好知價

上面個2只  
大約幾錢買 都叫合理?
唔超過1500$ 買唔買到?
頭像被屏蔽
雷神 我暫時睇 合我要求 1500$樓下
不過 美國隊長 就1500$ 樓上
我記憶中 外面D 鋪仔 都好似唔洗1500$ UP
我只差在 唔知間野 掂唔掂~
如果唔係 我當時一早去馬><:sad:
雷神 我暫時睇 合我要求 1500$樓下
不過 美國隊長 就1500$ 樓上
我記憶中 外面D 鋪仔 都好似唔洗1500$ UP ...
rnc 發表於 26-2-2013 05:46 PM

出面鋪仔唔洗1500$ ? 會唔會係舊款呢?
我都真係唔太記得  個日行過 諗住立下眼先  
冇話太記住幾$

不過感覺上 各位好似都冇去過 個D 鋪仔 幫親過? 特別係笑萬個D
我剩係知笑萬同銀城有-0-
回復 1# bobafett17

個人喜愛美國隊長(二次大戰款)“造型”。多個新造型,:love:

不過公仔做得靚一定係新的好好多又多野,

:^近排改了美國隊長(二次大戰款)近自已心水,改改下都有大約改了十多到,

有D未找到物料改,有D要油所以無信心改,如頭盔對翼方向錯了,正確係斜上的{:1_229:}......等
我都準備入我人生第1隻12吋...
我都係對隊長有愛...但我應該會入avengers版
頭先食飯時間去&#21655;HT睇, 都有幾款12吋仲有得訂! 但唔記記得美國隊長AVENGERS版仲有無~
回樓上的大大: 其實我都覺得美國隊長新版個款靚&#21874;, 但貴成五六百蚊, 又好似唔係咁抵. 再加上係炒價, 唔想入!