Toysdaily 玩具日報

HT第一款美國隊長點解咁平?

師兄, 我換左個新出HOTTOYS 22 BODY, 成個鷹番晒, 玩得仲多過新版隊長!
mugfei 發表於 26-2-2013 10:01 PM

22 好似太瘦 for 隊長啊.
回復  rnc

唔好咁講 ~ 都想聽下其他師兄有咩見意.. 大家交流
價錢平左唔表示件野唔好... 好似隻理髮師 ...
edward_leung 發表於 26-2-2013 10:11 PM

ching  其實照您甘講  出面鋪仔 賣既都係真
只不過貴d同有機會唔100% 新 ?
ching不好意思, 打錯應是用21 個波地!
回復 46# coltrane
回復 47# rnc

以小弟理解就係 la... 未見過有人咁高成本整隻Hottoys假野出黎
但舖頭普遍都貴過"丫虎"價少少
聽過有時開過當全新賣...
如有其他師兄有更多見意可以更正 ~ :64:
好 CHING 都甘講  我一陣晏就殺出去 睇下買唔買到 雷神OR 美國

不過如果買個時 係咪每一樣野 都要摸哂佢
有咩特別要留意?
頭像被屏蔽
回復  rnc

以小弟理解就係 la... 未見過有人咁高成本整隻Hottoys假野出黎
但舖頭普遍都貴過"丫虎"價少 ...
edward_leung 發表於 26-2-2013 10:59 PM

上一隻狼人已經有假嘢, 上網搵搵會有資料.
ching不好意思, 打錯應是用21 個波地!
回復  coltrane
mugfei 發表於 26-2-2013 10:41 PM

條頸好似咁長既?
近排先玩HT。。。。剛入左AVENGER隊長。。。朋友放全新, 16魚。。真係好正
街舖我問過最早平全新要17魚
有好多人覺得呢隻做得差,係咪差揾返d post自己望下好過聽人講
不過我覺得係貨多問題
之前重平,而 ...
hotroys 發表於 26-2-2013 03:50 PM

X 2

師兄你舉呢幾隻我都係買現貨,真心靚,
嗯,我會加多隻sweeney todd!

當然,仲有超人!
師兄不如你上老虎網買啦....
如果肯等!&))或之外既價位實有人放,...但要等機會囉
雷神 部份散貨人士 放1800 UP$
我X  我頂龍捱多1,2只炒價
遲下出個D  自己去HT訂
蝕多幾百 真係心酸
唔好意思推舊POST...突然搵返, 見到呢隻已經變咗要2X魚...真係世事無絕對
bobafett17 發表於 29-7-2015 11:59 AM
唔好意思推舊POST...突然搵返, 見到呢隻已經變咗要2X魚...真係世事無絕對

廿幾魚果隻唔係第一隻…係ca2隻限定版…套衫有少少分別