Toysdaily 玩具日報

查看: 7679|回復: 38

[分享討論] Classic Predator 和 Predator 1 對比大不同

頭像被屏蔽
For me, it is alternative to predator 1
想share 一下其他網友睇法

經網友分析後 Classic Predator 跟 原始 Predator 1 是有著不同設定, ...
Strawberry 發表於 1-8-2011 10:18 PM

THX Strawberry 兄,
新款14XX, 我寧願2XXX 後追一代了

大頭仔較原味, 較佳可動性...
新呢隻靚幾多先得嫁~
個個網友已經到左完美主義者勿bid的境界
因為新個隻係Predator s版入面個隻
同最原祖有分別係好正常
如果出到一模一樣又會比人話呃錢
其實係咪P1果隻黎對我完全唔重要,我只係覺得新依隻靚過舊果隻好多.....所以必入!!:67:
頭像被屏蔽
我認為差不了多少
要是我會選擇買新版的
除非舊版價錢也變實惠了
不然舊產品是不會考慮花大錢
For me, it is alternative to predator 1
fourson 發表於 1-8-2011 07:14 AM

x2

New predator has a better body type and improve paint job. Althought they are a bit different...
Buy the new version,

唔好益炒家!

:74:
頭像被屏蔽
新真係正好多!我望番自己舊個隻,D關節露曬出來好肉酸...
係一定唔完全一樣, 不過相似度有90都80%...除左新body, 唔大分別囉!
新Classic個body應該同shadow一樣.......外觀靚:43:....但可動性真係幾低:67:
可能我眼殘,我又唔覺得新版靚仔好多~
型就梗係型o的,整體係好左,但靚好多咩?
或者倒返轉,我唔覺得舊版有咩咁唔靚~所以唔特別覺新版好靚
如果講身形比例,咁係新o個套戲隻野改得型左現代感重左係事實
但論似,各自似返套戲姐~就算有型左,都唔一定型就好~
我就覺得新o個隻(其實成批)太過日系修身美型,唔似典型美系大隻仔風味
關節就係可動同外觀之爭,無話明顯好壞

我就比較認同,趁舊版畀新版推跌晒入舊版~
始終原袓兩個字有佢價值,你睇高達就知.無論他朝炫耀還是未來保值,都係p1好~