Toysdaily 玩具日報

查看: 8366|回復: 50

[詢問] metal build 7劍價錢

請問而家全新的7劍要幾錢先買到? 魂限定($5000以上)同普通版(有咩分別? 新手唔識,希望有ching提點下,費事俾人呃...謝!
請問而家全新的7劍要幾錢先買到? 魂限定($5000以上)同普通版(有咩分別? 新手唔識,希望有ching提點下,費事 ...
kawaiwong 發表於 21-2-2013 04:01 PM

魂限有跟埋架飛機比你但少左七劍裝備
普通板你上阿虎睇啦......全部都係炒價.......你點都係要食炒價......唯有搵隻最平既黎食.....
普通板係冇飛機跟既.......架飛機係魂限......炒價接近三千:45:
起碼3500咯。。。。曾經我可以原價買家時候我無把握住。。。。。:79::31:
前幾日見過Y有$3,000 普通版.
架飛機一年前買仲有機平啲
請問而家全新的7劍要幾錢先買到? 魂限定($5000以上)同普通版(有咩分別? 新手唔識,希望有ching提點下,費事 ...
kawaiwong 發表於 21-2-2013 04:01 PM

放棄把啦,be honest:67: .....
Y拍有$3500普通版,但盒有摺左,算唔算貴?
Y拍有$3500普通版,但盒有摺左,算唔算貴?
kawaiwong 發表於 21-2-2013 09:28 PM

如果2牛幾還算可以
除非師兄一定要全新
3牛半有d貴

順帶一提,有隻限定5牛bid 緊
I gave up long ago since it is too expensive for me.
98%新高達00七劍 + 全新魂shop 0 Raiser & GN Sword III $4700算貴嗎?
98%新高達00七劍 + 全新魂shop 0 Raiser & GN Sword III $4700算貴嗎?
kawaiwong 發表於 21-2-2013 11:23 PM

試下講講價
4牛5或以下?
開過七劍連全新飛機4300到啦而家,係舖買我見過5800.......:70:
開過七劍連全新飛機4300到啦而家,係舖買我見過5800.......
tonylee12003 發表於 21-2-2013 11:53 PM

網上收定系舖買?
開過七劍連全新飛機4300到啦而家,係舖買我見過5800.......
tonylee12003 發表於 21-2-2013 11:53 PM

網上收定系舖買?

如2樣都全新又幾多到?
我今個星期網上yahoo放全新七劍。2850 入左一隻。
飛機唔見有散賣。我問過價,應該係 2800 一隻飛機