Toysdaily 玩具日報

[詢問] metal build 7劍價錢

早啲入依個深潭係好事,小弟上年一,二月開始追
慶幸有機會8魚入到部二手飛機
當時 trans-am 全新都炒 ...
LemonTea 發表於 22-2-2013 12:46 PM

trans-am宜家大部份都要八牛........見過過萬大關....{:1_232:}
係呀, 所以d錢越嚟越唔見洗............郁下都千千聲...........
ray文 發表於 22-2-2013 12:49 PM

咪係囉!近期12老虎,M记初号,M記saber , 1006 , HT , enterbay MJ
係Sp03 , 同頑仔隻1005唔驶過千
trans-am宜家大部份都要八牛........見過過萬大關....
ray文 發表於 22-2-2013 12:51 PM

過萬我都見過...不過相信都係有價無市...
咪係囉!近期12老虎,M记初号,M記saber , 1006 , HT , enterbay MJ
係Sp03 , 同頑 ...
Usteakum 發表於 22-2-2013 12:54 PM

....................:cool:
trans-am宜家大部份都要八牛........見過過萬大關....
ray文 發表於 22-2-2013 12:51 PM

八牛都已經係有價無市,重要過萬?:47:
過萬我都見過...不過相信都係有價無市...
pepsitang 發表於 22-2-2013 12:58 PM

就係囉, 幾恐怖............
八牛都已經係有價無市,重要過萬?
LemonTea 發表於 22-2-2013 01:11 PM

真係癲咗.................:38:
真係癲咗.................
ray文 發表於 22-2-2013 01:21 PM

只怪炒風盛行....
只怪炒風盛行....
LemonTea 發表於 22-2-2013 01:22 PM

所以宜定mud鬼都炒一餐...........{:1_202:}
所以宜定mud鬼都炒一餐...........
ray文 發表於 22-2-2013 01:24 PM

想唔捱炒價又要撲一餐:die:
九個月前搵到隻二手9成新連 O-Raiser, $1900
個盒有摺痕, 不過都算好好彩了 :)
想唔捱炒價又要撲一餐
LemonTea 發表於 22-2-2013 01:29 PM

係啦, 除非有食炒價嘅覺悟~:42:
回復 14# kawaiwong

上網4300-4500到啦,舖買過五千先落到樓

上網4300-4500到啦,舖買過五千先落到樓
玩具升值潛力快過啲古董:71: