Toysdaily 玩具日報

[詢問] metal build 7劍價錢

我舊年六月買連飛機都肆伍,果時都覺貴,估唔到而家升到過伍。
咁既價錢, 只能對各位說有笨大, 無絕版:78:
魂SHOP野多數冇再販,所以先咁貴:64:
魂shop貴都唔出奇, 不過普通版都咁貴就真係........
連gffmc呢條line都係咁再版, metal build呢d咁賺錢既line我唔信笨大唔再版{:1_237:}
我舊年六月買連飛機都肆伍,果時都覺貴,估唔到而家升到過伍。
pepsitang 發表於 22-2-2013 09:26 AM

通漲嘛..........:38:
通漲嘛..........
ray文 發表於 22-2-2013 12:09 PM

呢個通漲真係好犀利, 真係追唔到. >.<"
我睇見真三一仲誇, 有人開到接近捌字, 真係搵鬼買.
上年年頭我追隻飛機都過千了.........

依家要飛機...佢都飛到上天啦......你要坐更貴的火箭去追.....2千一定過.....2千幾就唔知道了....除非有再版否則趺價機會好微.....賣出一部無一部

0 RAISER會場版又係唔想多講...我自己都係新年前入....5到尾入.....Y記見到8字頭.......有幾多人會去買.....祝閣下好運!!!
呢個通漲真係好犀利, 真係追唔到. >.
pepsitang 發表於 22-2-2013 12:18 PM

咪就係囉, 宜家d玩具真係貴到呢.............{:1_217:}
舊年想買七劍既時候我都睇過, 不過都要 5.5K, 仲貴過隻真三一, 所以放棄, 揀左買七劍.
但而家又心思思想買, 不過個價實在太癲, 真係 Bid 唔落手.
上年年頭我追隻飛機都過千了.........

依家要飛機...佢都飛到上天啦......你要坐更貴的火箭去追.....2千 ...
Usteakum 發表於 22-2-2013 12:21 PM

你都好堅wor usteakum兄:36:
隻trans-am見過過萬大關呀.....{:1_236:}
咪就係囉, 宜家d玩具真係貴到呢.............
ray文 發表於 22-2-2013 12:27 PM

係囉....真係太貴, 變&#21655;得個睇字, 買唔落手....
係囉....真係太貴, 變&#21655;得個睇字, 買唔落手....
pepsitang 發表於 22-2-2013 12:30 PM

最弊好多時都忍唔到手..........{:1_225:}
回復 25# ray文

所以上次出帖主題係,最後的高追
不過我發現依家入玩具標準已經升到過千是正常價,幾百蚊果D叫抵,三百摟下我係當扭蛋類,近期入左D TF 二百幾,我用黎玩下上色舊化
早&#21874;入依個深潭係好事,小弟上年一,二月開始追
慶幸有機會8魚入到部二手飛機
當時 trans-am 全新都炒到三牛幾
都快快入貨
七劍就二牛一入了
之後依一年keep 住睇個價
七劍+飛機keep 住炒至四牛幾或以上
trans-am 就慢慢上, 三牛頭, 四牛半, 到依家五牛起跳
回復  ray文

所以上次出帖主題係,最後的高追
不過我發現依家入玩具標準已經升到過千是正常價, ...
Usteakum 發表於 22-2-2013 12:44 PM

係呀, 所以d錢越&#22175;越唔見洗............郁下都千千聲...........{:1_224:}