Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

回復 536# lili

睇到套西裝好一般...整體水平feel到好趕工look咁做出黎...
就甘睇张图,真系好一般
求HT VIP幫助,小弟抽中哥哥,需要明天前order! 但小弟對哥哥興趣不大!請問有冇VIP 有興趣!C兄又可以幫小弟order Iron Man ! 有的話可email chantw699@yahoo.com.hk 留電話比我!可想約明天一起排隊做個朋友!thanks
回復  lili
真係好似好唔掂,好似山寨廠出咁!
nose 發表於 5-4-2013 09:24 PM

同我第一眼的感覺一樣
回復  lili

睇到套西裝好一般...整體水平feel到好趕工look咁做出黎...
wing1123 發表於 5-4-2013 09:29 PM

HT老闆都話呢批貨係趕出黎,由開發產品都出貨無咩幾多時間。
回復  lili
真係好似好唔掂,好似山寨廠出咁!
nose 發表於 5-4-2013 09:24 PM

始終影得差
希望有張4正相望下啦 {:2_309:}
陳淑芬見到唔知有冇就被騙嘅感覺呢?
心諗"%*^#$=乜同個版差咁遠嘅?"

回復 547# haha_muse

陳太可能話錢已收,okay

候活話,收全訂了,okay
好䦕心抽到,全港只有1000隻。不過6月先有得玩
batmaniac 發表於 2013-4-2 13:28

有時間把頭進化成1.5{:1_228:}
剛打來~~到貨~~{:1_226:}
回復 550# oscaryiu

哥哥打MJ………:61:

咁快,..............{:1_201:}會唔會同趕貨個批一樣架:67:

咁早有得攞:50:…會唔會哥哥展剛剛完咗既死貨…:80:
有冇驚喜,.............??