Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

啱啱收到E貓,叫我三號至六號落去Toys Hunter俾全數

剛收到e-mail抽中了....3/4~6/4比錢.....................:43:太感動了~~原本抽唔到..得而復失感覺真好!!!:handshake:
剛收到e-mail抽中了....3/4~6/4比錢.....................太感動了~~原來抽唔到..得而復失感覺真好!!!: ...
wing1123 發表於 2-4-2013 07:54 PM

得而復失?!
回復 483# BabyRainbow

原本5個人抽諗住中硬點都有一隻..點知杏加唔中:70:
回復 484# wing1123

get錯咗,以為你話你都剛收到email。
唔好灰心,可能遲些少師兄你都收到貓呢!

話分兩頭,今次唔駛排首日單下話?係就嘔血
回復 485# BabyRainbow

首唔首日單對我唔重要了...點都要等到6月尾:56:........最重要係抽到:71:....
回復 486# wing1123
我都祝你好運!

其實小弟都係第一次俾Hot Toys抽中。
第二輪抽獎結果發出,應該係第一輪抽獎有人放棄,無去交訂。
回復 488# audiokids
原來我係搭尾班車!都好
回復  audiokids
原來我係搭尾班車!都好
BabyRainbow 發表於 2-4-2013 08:27 PM

唔一定係尾班車,可能有第三輪嫁,嘻嘻!
我剛剛收到E-Mail去比訂 !! 我諗住抽吾到等..... 演唱會版 !! :handshake:
我都係第二水先抽到:$
可能好多人用哂一家大細姨媽姑姐隔離鄰舍d名去抽中好多無去到吉返d位出嚟:he:
好似好多人首輪放棄
我都收到E-MAIL!
第二輪抽sure win{:1_218:}