Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

我真係冇抽獎命 冇中 可以冇視了
老婆中第二輪,我中第一輪{:3_140:}
今日終於有時間落去full pay , 個心安樂晒 , 其他人話吾似吾緊要 , 最緊要自己鍾意就得 , 超期待到時派貨 {:1_208:}
我昨晚都有收到通知中左,太好了,明天去尾錢,真係好有收藏價值,希望現貨冇咁似江華
今日放工去訂又比HT店員玩,去到時前面有5個人排緊,排到我時個收銀哥哥叫我去最右邊平時換件果度查左資料先,跟住有另一店員同我核對資料,核對完我問佢咁係咪要重新排過,佢話係,仲話好少人啫。雖然當時只有4個人排緊,點解要玩我地D顧客先?其他3\4個店員係度吹水,其實好多人入嚟排的時候已經攞住張A4紙,可以先叫人去一邊核對左先,而唔係要人排2次!
回復 515# adran

我去到門口已經有人問係咪訂哥哥,係就攞信&身份證登記:71:~~~ok喎
我覺得呢d係小問題啫,可能佢地冇留意到你,我都係今晚落訂,佢地有叫我去一邊先核對資料,check 文件有2個人負責,都係幾分鐘既事,落埋定前後都只係用左唔駛15分鐘。
我入去佢已經問我係咪訂哥哥 , 佢叫我先排隊 , 跟住埋黎對資料 , 一切暢順 :71:
我都忍痛訂左!!
回復 516# 東方無敵

咁我真係唔好彩喇
今晚運作好暢順喎..一入到去就有兩條女對資料之後排隊比錢..完全無難度:36:
我都係老婆中第二輪,我中第一輪
今日落去full pay,一入到去排隊有條女埋黎對資料,一邊核對資料一邊排隊,好快攪掂{:1_211:}
今次幾好,入到去即刻有人serve, 難得既service
回復 507# tsubasacamille

師兄, 可以留一隻俾小弟嗎?  :D