Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

回復 425# toms110

H記要6月先有取?  可能首批貨比左天星{:2_293:}
我都中一隻{:1_201:}
頭像被屏蔽
抽唔到+1:o:unhappy:
回復 431# chankb
我想問下是否所有響Leslie網訂嘅都收到電話通知?因我到呢刻為止都未收到他們電話可以取貨,有啲擔心:56:
回復  toms110

HT要六月咩?我估可能今次係配合哥哥依次活動,所以先造一批比個活動掛。
toyscrazyman 發表於 28-3-2013 04:54 PM

我估 : 10周年個批扣除開支係做善事 ; ht個批扣除開支係做生意 {:1_203:}
Congrats of getting the Lesile  
I also got the confirmation too, but won't be visit t ...
evilalive 發表於 28-3-2013 04:13 PM

我都恭喜師兄 , 不過我今晚都無出去 , 因為落雨 , 都係過兩日先出去 , 到時先順手訂埋愛國者 !!
回復 441# nose

我係今天中午收到call, 你張cheque有無比cash-in左? 天星看來人手好少, 等多日唔係就email佢地問問吧
我中左....但係都仲諗緊.....要6月先拎得....會唔會有機會改善一下呢?
回復 444# chankb
Cash in 咗,唯有等埋今日再電郵問問!謝謝師兄!
其實今日多唔多人排隊訂?
我想今日去,我同老婆都中左,佢好like 張國榮。

但而家大緊肚,如果要排長龍我地今日就唔去了
回復  toms110

H記要6月先有取?  可能首批貨比左天星
chankb 發表於 28-3-2013 05:57 PM

因為4月對哥哥有特別意義, 所以我一直以為喺邊間訂都會係4月派貨囉{:1_216:}
小弟剛也收到天星電話通知取貨詳情:)
可於四月取貨特別開心{:1_240:}
現考慮緊應否在HT訂多隻{:1_210:}
抽唔中
:54:{{:1_230:}
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽