Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] EX雙魚, 大把貨

呢頭叫人唔好急, 轉頭又話人too late....
redfish 發表於 21-2-2013 05:54 PM

唔駛急最緊要快ma:x
认真你就输啦:34:
下,見到呢個POST真係笑左出來,各位BRO係度叫人唔駛急,慢慢等,另一個POST的人就爭住訂,趕住買,訂唔到就 ...
timyin 發表於 21-2-2013 05:48 PM

睇下呢個見習生出埋其他咩 POST 咪知
不如佢改名做司馬昭啦
我買双子, 獅子都係五鱼到, 我個人嚟講過唔值五鱼law,  所以之後無買.
Really crazy price la ! Even you buy it in Japan, the price now only about HK520. HK version selling even more expensive than buying in Japan.

Even 759's Japanese food have already start to deduct the price. But HK Bandai, What a shame !
Really crazy price la ! Even you buy it in Japan, the price now only about HK520. HK version selling ...
gapkwan 發表於 22-2-2013 10:59 AM

for those god wishes to destroy, he first makes mad!
回復 20# gapkwan

我覺得貴過日本少少都合理嘅,等於去瑞士買錶會平D,去法國意大利買手袋又會平D,不過唔好好似而家咁唔止個少少囉。
除非大家覺得日本版各方面都真係好過香港版喇,咁就另作別論。
玩開都知日版貴過港版,現在掉返轉

RE: EX雙魚, 大把貨

玩開都知日版貴過港版,現在掉返轉
seiya_shun 發表於 22-2-2013 12:46 PM

價錢還價錢,日網都冇貨,樂天即拍雙魚上到¥7200…啲貨全部都比香港人hold起哂喇!{:1_203:}

如果有¥5-6千嘅貨,我都寧願比運費喺日本買!唉…重有4隻都唔知咩環境!
我想睇下, 到時隻金牛會無人要, 定盲腸牛呢?{:1_213:}

價錢還價錢,日網都冇貨,樂天即拍雙魚上到¥7200…啲貨全部都比香港人hold起哂喇!
...
redcat2733 發表於 22-2-2013 12:58 PM
回復 25# 馬仔

我又覺得金牛大大隻出係EX到可能會外觀唔錯,到時未必冇人要喎。雖然人氣唔高,但係出得靚都有人搶,雙魚就係一個例子。
我想睇下, 到時隻金牛會無人要, 定盲腸牛呢?
馬仔 發表於 22-2-2013 03:19 PM

一套又點少得一隻呢…不過有消息話EX 12金會玩到2014年年尾,其間會有其他嘢出,亦會有再版之前嘅EX,唔知真定假,只知有排等!{:1_228:}
[quote]一套又點少得一隻呢…不過有消息話EX 12金會玩到2014年年尾,其間會有其他
可能到時D大公司仲平過炒價
有圖,日本真是便宜過香港。:63:

最過份是隻蟹仲平過我去精粉訂的五魚三草。