Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Medicom EVA 開箱劣圖

唔係好明師兄你所指的地方,,,,,手臂外個層膠...同包住腳(其實成身)的膠皮是不同吧....

我未有位 ...
Usteakum 發表於 20-2-2013 03:04 PM

是膝頭的膠皮, 睇落跪下後沒有拉得好緊!
是膝頭的膠皮, 睇落跪下後沒有拉得好緊!
kongtat 發表於 20-2-2013 03:09 PM

師兄講得岩...包住全身的膠皮感覺還好(都幾厚下)...出事機會小D... (不過我格拉底車線個度..第一下已斷:56:)

如果有其他師兄經常以一字馬之類的動作...我覺得要小心留意一下
唔記得講夜光...我都以為有.....不過算吧啦....唔實用的雖然可惜...

炆得有道理......!!!! 有你同一 ...
Usteakum 發表於 20-2-2013 02:24 PM

夜光呢part我都不在意,對我來說可有可無,但依架想補油要找岩的油就難啲:55:
係!就係爭果少少就出到件高完成度product,真令人激心,真係對佢又愛又恨⋯

講真,見到呢隻膠,買得就預左的了,只係遲早ge事⋯謝提醒:77:
如果係焦人訂十七魚唔洗真係入得過,
如果係y拍果啲廿五魚,真係睇左當玩過啦!
adidas 發表於 17-2-2013 12:27 PM

廿五魚!廿九魚喇!!!
嘩………廿九幾魚呀。。。
貴啲好呀!
越貴越唔想買,越唔洗心掛掛~:75:
廿五魚!廿九魚喇!!!
ckc52322 發表於 20-2-2013 11:51 PM

我打呢段野果陣仲係廿五魚:(
廿五魚!廿九魚喇!!!
ckc52322 發表於 20-2-2013 11:51 PM

廿九魚?! 飛去日本買都唔駛喇!!!!!
呢個M記同食野果個M記一樣

官圖無限好
出到呢既就真係....:69: