Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Medicom EVA 開箱劣圖

我係睇到夜光先訂,最後冇都有唔開心,但都係小事....
隻腳唔郁得我都唔驚,我同超人買,我信佢一定 ...
neo.L 發表於 17-2-2013 01:27 AM

我就吾知佢有,亦吾需要呢,但spec寫左有而依架無就有點問題呢⋯對expect有的人就失望⋯

係,我隻直情係心口最出綠色果塊有粒大油凸起又luck油,其他上色又出界,沈線位又走曬汚位出來,隻眼又左右油得吾同,我要油過執過:53:其實都吾係補到好多⋯

呢啲sad我又未說服到自已要去叫人開盒新換比我的地歩,但我又真吾多接受,所以已經少玩m記好多了,其實已經係無玩了⋯只係太愛Eva

除非再出我終極大愛野先再玩
睇完幾個C兄報告決定忍手
成2k唔係講笑
如果係焦人訂十七魚唔洗真係入得過,
如果係y拍果啲廿五魚,真係睇左當玩過啦!
what....the..................F..
看雜誌明明當初說會有部份位置上螢光料阿!!!
拿到之後看看,出 ...
lydiamomo0903 發表於 16-2-2013 11:32 PM

ching, 綠色果d咪係螢光!即係好似文具螢光筆,係唔會吸光後係黑暗中發光!!可以吸光發光果d叫夜光!係兩回事!
ching, 綠色果d咪係螢光!即係好似文具螢光筆,係唔會吸光後係黑暗中發光!!可以吸光發光果d叫夜 ...
BigOil 發表於 17-2-2013 12:44 PM

其實阿.....我上網翻很久
所謂的瑩光塗料,還是會發光的,但是他會隨著時間越來越暗
ㄧ般市面的鬧鐘,大部份便宜的都是瑩光塗料:58:
回復 80# lydiamomo0903

如果咁堅持要發光,試下去鴨就買支黑燈,或者用流血獨角獸個燈座照下
多少有D發光感覺...
今次呢隻真係有驚喜,無訂錯。
已經話咗唔再買EVA,但師兄D相很毒 ...

:x
已經話咗唔再買EVA,但師兄D相很毒 ...
alcalc 發表於 19-2-2013 08:14 PM

EVA 咁正, 點解唔買, 去馬!:34:
贵到飞起咯~~~ 但系好想要~~~~
回復 76# takeshi

我自己反而幾鐘意呢款...都係因為愛啦...因為佢大尺寸得黎可動性又能重現動晝中既動作......所以我比佢呢隻其實都好高分.....太正了...

我對SAD都有D 反應....不過可能我因為有DEFECT要換所以接受左

2號我早就訂埋...(因為愛所以愛....:79:)只希望佢下一隻表現好D

另外, 我覺得隻手真係唔好屈長時間....因為我已經有個MARKING...後面將會發生既事大家都估到.....
回復  takeshi

我自己反而幾鐘意呢款...都係因為愛啦...因為佢大尺寸得黎可動性又能重現動晝中既動作 ...
Usteakum 發表於 20-2-2013 11:20 AM

我都係對eva有大愛呢(舊果輯),呢隻各方面都係有水準,但做得甘好只衰係qc度所以我炆⋯

手擘位⋯甘快:50:,我display都係浄企,玩先屈佢,不過睇返以前模型系列手擘啲膠又安好,希望呢隻都無甘快啦:55:
我都係對eva有大愛呢(舊果輯),呢隻各方面都係有水準,但做得甘好只衰係qc度所以我炆⋯

手擘位 ...
takeshi 發表於 20-2-2013 02:18 PM

唔記得講夜光...我都以為有.....不過算吧啦....唔實用的雖然可惜...

炆得有道理......!!!! 有你同一個感覺...只係一見到呢隻野好正....又忘記左佢D QC問題

手臂唔想多講了...怕有人問我拎相睇 話我呃人...不過我2000%無吹水....我意在提醒一下各位TD友......
回復  takeshi

我自己反而幾鐘意呢款...都係因為愛啦...因為佢大尺寸得黎可動性又能重現動晝中既動作 ...
Usteakum 發表於 20-2-2013 11:20 AM

腳部好似不同, 屈曲好似冇咁緊, 唔似手臂, 而且個櫃唔係好夠高及揸鎗跪地好型, 暫時都係用呢個POSE放住先!:80:
腳部好似不同, 屈曲好似冇咁緊, 唔似手臂, 而且個櫃唔係好夠高及揸鎗跪地好型, 暫時都係用呢個PO ...
kongtat 發表於 20-2-2013 02:58 PM

唔係好明師兄你所指的地方,,,,,手臂外個層膠...同包住腳(其實成身)的膠皮是不同吧....

我未有位置放初號....可能要另訂造一個DISPLAY BOX比佢算