Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

[quote]神終於返屋企了
7仔 發表於 19-3-2013 05:20 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6822690&ptid=202104][img]

我後日攞!

今日收到消息,4月頭會出白45,全球限量3000個,而香港發售少於500個,初部計劃按上次安排一樣,排隊抽籤,預計2,3日到∼
淘寶都會網上發售,方式係先到先得,即鬥快㩒,但一定要有大陸地址
官網都會進行海外網上發售,方式係先到先得,即鬥快㩒,但一定要有海外地址

注意:如網上訂購到但不合上述要求,會被取消資格

一切消息有代官方公佈為準:74:
4月底會推出紅23,會用排隊買現貨方式出售,而貨量應該像Kobe一樣∼

Jordan gift card 可以使用,而每個只可用一張,消息稱可能可換AJ 1:6波鞋一對

紅23頭彫會與已推出的Jordan不同:46:
我想呢個係大家最想聽到既消息:75:

消息有代官方公佈為準:74:
4月底會推出紅23,會用排隊買現貨方式出售,而貨量應該像Kobe一樣∼

Jordan gift card 可以使用,而每個 ...
7仔 發表於 19-3-2013 19:19

thanks news, 實在太好喇....

唔知紅23賣幾錢呢? 同kobe一樣?:shy:
價錢無問:76::help:
今日收到消息,4月頭會出白45,全球限量3000個,而香港發售少於500個,初部計劃按上次安排一樣,排隊抽籤, ...
7仔 發表於 19-3-2013 07:08 PM

又要排{:1_236:}
我覺得問左佢都唔敢答實...ANYWAY ,THX! 重要資料!

另想問...白45香港又係上次咁排? 救命!

Jordan gift card 可以使用,而每個 ...
7仔 發表於 19-3-2013 07:19 PM

不同頭???七兄...呢個真係好消息呀{:1_220:}
thanks news, 實在太好喇....

唔知紅23賣幾錢呢? 同kobe一樣?
fukada 發表於 19-3-2013 07:33 PM

高比幾錢呀??希望唔會貴過紅45啦:o
回復 499# 7仔

thanks ching for the update news~~
價錢無問
7仔 發表於 19-3-2013 19:36

唔緊要, 等佢地再公佈, 最緊要係大貨大貨大貨{:1_196:}
回復 498# 7仔
少過500個..........:Q
到時要早d出去抽~~{:1_231:}
唔緊要, 等佢地再公佈, 最緊要係大貨大貨大貨
fukada 發表於 19-3-2013 09:34 PM

到時又要排:(
但又好過排完再抽:(
之前又話HK-KICKS會上網抽,即係點?
回復 498# 7仔

多謝晒7師兄報料,希望可以買得到

p.s.我過多兩日無咁濕先敢帶jordan返屋企 {:1_208:}