Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

唔好意思~!冇追post~!唔知係咪舊聞~!?{:3_140:}
今日去過舖問~!
佢話出左白45號,四月尾出紅23號,到暑假出埋白23號就會停一停先~!!
至於23號佢唔肯講有冇表情~!!{:1_201:}
回復 437# trumanso

但係 7月動漫 無可能晤跳隻特別版做勢ga bor
回復 437# trumanso

白45應該月尾先有消息{:1_236:}
回復 438# bunchan

動漫係有限量版:shiny:
回復 433# samuel2

個人嚟講,鐘意紅色波衫�warm up suit多d…
回復 434# oscartsoi

如果Samuel 大唔同我換,我一定同Oscar大你換!
回復 435# oscartsoi

I just sent u an email
回復  samuel2

個人嚟講,鐘意紅色波衫�warm up suit多d…
S2000AP1 發表於 15-3-2013 02:04 AM

感謝你呀師兄 {:1_197:}
回復 441# S2000AP1

I saw Y! have RED WARMUP SUIT
回復 439# 7仔

I saw per order on TAOBAO and EBAY.
回復  samuel2

Samuel2 大, 我住美國(所以上次無得抽紅45), 遲下我收到白45(已在美國訂左)可以同你換紅 ...
S2000AP1 發表於 14-3-2013 10:51 AM

大大你係邊度訂架?可唔可以講講THX
ebay 已有白色45賣, 不過個價連shipping就.......
ebay 已有白色45賣, 不過個價連shipping就.......
jonathan52982 發表於 15-3-2013 11:13 AM

要成5K差不多∼∼∼:cool:
吓?出左喇?定係預訂咋?

要成5K差不多∼∼∼
一名新手 發表於 15-3-2013 11:21 AM
吓?出左喇?定係預訂咋?
homingwah2005 發表於 15-3-2013 11:28 AM

ebay預訂價+運費要接近5K了∼