Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

S2000AP1大大, 你係咪想換JORDAN 呀?
回復 480# iamfinethankuuu

未裝修好:he:
回復  iamfinethankuuu

我個櫃大把位
7仔 發表於 17-3-2013 11:53 AM

WO∼∼∼∼So Good!!!
回復 484# samuel2

不過無錢:56:{:1_229:}

未裝修好
7仔 發表於 17-3-2013 03:15 PM

遲下攪掂影相參考下...我遲下都會裝修呀....同埋終於可以display d玩具啦:)
回復 486# iamfinethankuuu

係呀:):shiny:

係呀
7仔 發表於 18-3-2013 04:30 AM

留位比MJ{:1_208:}
有新櫃真好,我玩完都要入盒....話事話....過兩天攞番JORDAN先!:)
聽日接返神回家:67:
之前話三月,而家又三月尾....:angry:
EB而家做番起D個名,唔好學埋HT咁呀.....!!!!!
之前話三月,而家又三月尾....
EB而家做番起D個名,唔好學埋HT咁呀.....!!!!!
kafai1978 發表於 18-3-2013 12:42

3月尾不是3月嗎? :(
enterbay 一開始已經話係3月底
回復 492# fukada
我有話三月底唔係三月咩...:38:
但EB同我講三月頭或中喎......!!!!
唔係卦~ 我都係聽到話三月尾,好似第一日拎去的大大都係咁講,我就最尾個日去,都係話三月尾
唔係卦~ 我都係聽到話三月尾,好似第一日拎去的大大都係咁講,我就最尾個日去,都係話三月尾
宇宙之王者 發表於 18-3-2013 16:45

HAHA, 唔緊要啦, 由1月尾排隊嗰幾日開始, 我都第1次聽到唔係『3月尾』拎既case......take it easy:DD
神終於返屋企了{:1_197:}