Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EVOLUTION TOYS - Dynamite Action! 光速電神~~

唔會變唔到3隻獨立下話?!?!?!?!?
馬仔 發表於 9-4-2013 05:57 PM

同意!!
只欠個下身和大比, 咁都唔做埋佢使3隻獨立真係無理由, :58:
除非係 Bandai 出, 想出多隻甚麼限定吧! :34:
唔會變唔到3隻獨立下話?!?!?!?!?
馬仔 發表於 9-4-2013 05:57 PM

同意!!
只欠個下身和大比, 咁都唔做埋佢使3隻獨立真係無理由, :58:
除非係 Bandai 出, 想出多隻甚麼限定吧! :34:
無得變形,不如等合金魂{:1_203:}
佢令我想起細個隻扭蛋。
只要有三隻就可以玩六個組合同變回三個機械人,
只要抽走或加上中間parts,腰連大腿即可;
仲要真的做黑、藍、紅三色來出~
呢隻用磁石做joint OK喎,唔怕粗玩;最好出返三條腰玩分體~
頭像被屏蔽
餓咗咁多年!忍得到唔買就呃人嘅!{:2_295:}買啦!買啦!買啦!{:2_294:}
佢令我想起細個隻扭蛋。
只要有三隻就可以玩六個組合同變回三個機械人,
只要抽走或加上中間parts,腰連大 ...
rekt 發表於 9-4-2013 10:44 PM

那隻扭蛋我細個時都有, 真係好好玩, 連劍都可合體.
回復 67# 4mm

我都有呀, 果個真係非常好玩....合體, 獨立玩, 乜都齊晒
如冇分體, 這樣的外型同全膠質料, 只能當作群雄系列的水平
有分體: 買3隻display3個型態~!
無分體: 1隻都唔會買~!
只隻行多步, 出埋下身和大比, 到時大賣賺到再版再再版都唔夠賣~!!{:2_297:}

看另一篇文章"宮澤模型展"
上面好像寫三種型態~六種變化

應該可變吧~!@O@
入呀~~~後面仲有隻銀河旋風~~~~{:1_214:}
如果分體後,無得玩三個獨立機械人,咁同”層層疊”積木有乜分別
頭像被屏蔽
原來有6個型態,我還以為只得3個,太耐了,真係唔記得
唔知6個型態,有什麼不同能力