Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EVOLUTION TOYS - Dynamite Action! 光速電神~~

我只係玩過同油過隻扭蛋版SIZE模型(都廿幾前年了吧…?),當然現在已經不存在了…
雖然光速的合體好簡單…如果無得玩分體合體,咁我覺得舊版會有意思得多…
點解全膠都要1K?到時又要仆去訂?呢隻大愛見到已經好想入,但都忍忍睇左上色先

睇張相, 覺得呢隻光速電神應該可以有6種唔同嘅組合方式, 因為成身都有"喇"位, 身體肯定可以分體成3舊嘢, 另外大腿(黑色機械人隻腳)嘅腳掌都有joint, 即係應該有唔同嘅玩法~

但係就唔知可唔可以分體成3隻機械人喇~

不過點解黑色機械人個"甲立底"係四方形??? :?
小弟係咁諗, 話晒光速電神咁多年後有新產品再出, 小弟一定支持, 要等笨大真係唔知幾時, "幾大就幾大, 燒賣就燒賣"啦! 入~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 47# woofai10

老實講, 呢間廠來說, 如果可以換型態, 定價應該只止$1K港紙, 我估要1.5K左右
十卜∼∼∼∼∼∼∼科水:74:
買咗呢間廠嘅鐵人28, 外甲冇一塊係合金, 只得d磁力joint係鐵, 仲要$7xx, 咁嘅價錢真係好失望, 所以已經唔想買呢間廠嘅玩具了 :42:
我Albegas一定支持:71:
希望笨大跟住話出合金版。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
玩具日報記者 發表於 9-4-2013 05:29 PM

正呀!! 可変三個型態:D
我見到佢裙底係用磁石喎。
可組合!但好似冇獨立變番三機體……
唔會變唔到3隻獨立下話?!?!?!?!?{:1_203:}

可組合!但好似冇獨立變番三機體……
玩具人生 發表於 9-4-2013 05:44 PM
這個又是我沒看過的機器人
有好幾個型態真少見