Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EVOLUTION TOYS - Dynamite Action! 光速電神~~

呢隻未必可以變形, 但應該有D組合式既玩法.....
應該是換件變形合體好像金剛飛天鑽磁石換件:58:
不能分體.........................Skip..................
this animate boardcasted in HK???
的窿真係令人覺得佢可以合體同變形。
套野當年好似係亞視播……個時我都齊左扭蛋版……幾好玩
照睇應該可以變形合體,如果唔係翼下2號及3號側邊會有窿
有冇變都殺,咁多年都冇幾多件產品
locker2168 發表於 11-2-2013 10:48

agree with u 300%!!!! :*
回復 34# Gundam@EFSF

有呀, 亞視播過架
垃圾笨大, 在不停出劣化SR 合金,SHF,昆水魂WEB的時候, 好彩仲有人買版權解我們的心願,

我四十都快到, 而 ...
GUNGUN 發表於 11-2-2013 09:17 PM

C Hing... 呢間廠D 產品質素都麻麻... 個人認為甚至不及SR
冇邊隻出得好好, 未有代表作的...
回復 40# locker2168

我都明, 不過我意思是寧願比一K買差D的光速電神, 都不太想插水價買成堆合體不能的戰隊SR合金回來, 我夠想由BANDAI去出光速電神啦
回復  locker2168

我都明, 不過我意思是寧願比一K買差D的光速電神, 都不太想插水價買成堆合體不能 ...
GUNGUN 發表於 12-2-2013 07:43 PM

呢隻未知有冇得玩合體
Evolution Toys 隻Gaiking 全膠甘滯... 都 1k
佢地隻新jeeg連破榴霸要2.5k
質素隻隻都麻麻
如果呢隻光速電神有得玩合體, 2.5k 走唔甩

我都中意光速電神, 好希望有好正既產品!
但依家落在呢間廠手上... 我睇定D先~
外貌靚, 價格合理的話, 我收貨!
:67:我太後生未睇過,所以無愛
九成新的DX版老合金和飛船都在我手上。。。。。
好似幾好甘wo:shiny: