Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EVOLUTION TOYS - Dynamite Action! 光速電神~~

唔係下嘛,又會咁既~:x
買左真係唔合體好過合...... :67:
相片拍照的問題?還是質量的問題?上色好像一撻撻的。。。。。。。。。。。。
回復 184# gazza1211
希望只係試辦上色問題, 不過最近俾十五機訓練完, 好似會接受呢種上色質素
希望光速電神出得好啲喇! {:1_217:}
始終都係太細隻, 唉................
回復 184# gazza1211

好粗糙  :64::64:
睇呢張實物照,又唔係認真細隻喎, 都大隻過 太空保衛者肅(右一), 同隻阿特蘭提斯(下面)差不多大, 都ok喎:71:
睇呢張實物照,又唔係認真細隻喎, 都大隻過 太空保衛者肅(右一), 同隻阿特蘭提斯(下面)差不多大, 都ok喎 ...
manic_yin 發表於 31-7-2013 08:55 PM

阿特蘭提斯,我在煙士點看過實物,不大,就跟合金魂的Mazinger 1,2差不多大。
佢出六神?拆件六神?

樓主官網Blog有新圖啊!背脊有相片睇啦!!

不過,應該會delay啦,原定9月底發售的。
http://evolution-toy.sblo.jp/article/75804596.html

不過,我看來evolution呢間廠真的唔掂。拍test shot照片,連背景板都沒有,用A4紙做背景。。。。。。。。。。
應該係影既問題, 無理由會一撻撻的!!!!:38:

相片拍照的問題?還是質量的問題?上色好像一撻撻的。。。。。。。。。。。。
gazza1211 發表於 31-7-2013 06:08 PM
redfish 發表於 19-6-2013 01:00 PM

我有三架「飛行器」但不是這三架。而且,我的可以變人型是白色
我有三架「飛行器」但不是這三架。而且,我的可以變人型是白色
bob2007 發表於 18-9-2013 11:53 PM

可變人型的是New Super Abega, 第14話才有的