Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EVOLUTION TOYS - Dynamite Action! 光速電神~~

極之簡單,造型不靚,無吔誠意,同笨大出品差好遠,簡單如gx 62太空保衞者的造型比較,這隻輸成條街,仲差過幾十年前出品,大型合体得咁細隻,,,所以可以pass
睇完咁多幅圖,恐怕哩隻嘅可動性係極低,又細隻,點買得落手?!:ice:
紅色機個頭既後尾枕好似有塊方型野係度,唔知咩黎,
另外,如果個腰ball joint係設計上要突出黎,咁合體之 ...
chinam 發表於 22-4-2013 02:23 PM

唔通係拆走個頭??
還樹都係拆, 唔介意人體大爆炸, 拆得就拆, 好過異物生下體, 嚇死人.:@

唔通係拆走個頭??
4mm 發表於 23-4-2013 07:40 AM
還樹都係拆, 唔介意人體大爆炸, 拆得就拆, 好過異物生下體, 嚇死人.
馬仔 發表於 23-4-2013 05:04 PM

係啦, 還樹都係拆, 拆得切底D, 造型做好D仲好.
小弟都認為呢個"小腸氣"病徵幾趕客~~~~~~
見到而家訂平左喎~:he:
之前好似千二,唔知有無記錯...但如果平少少,都係無吸引力,因為始終太細隻
我係油麻地見到,之前做十三條魚八(冇記錯的話),而家十一條正~
九月出嗎?我都係再觀望下先~:he:
我係油麻地見到,之前做十三條魚八(冇記錯的話),而家十一條正~
九月出嗎?我都係再觀望下先~:he:
我本來都在日本Ami訂了,後來見到香港訂平了很多,我就取消訂了。估計就是因為反應不好吧。。。。我遲D才再考慮在香港訂或者等出貨才買。
我不愛大春袋⋯⋯{:1_203:}
再平d,把心一橫買多隻,同佢做手術,制做完美既一面~:shiny:
做乜變咗咁嘅樣{:1_206:}