Toysdaily 玩具日報

[改造交流] (浮游飛翔炮加燈@P.5 / P.1)傳說的機體, 覺醒之鱗光! MG Nu Gundam Version Ka.

What a great and amazing works, good job bro!!
好正好靚~特别係浮遊炮展開時!
回復 73# davidki99

哈哈......暫時應該要收收手啦...
之前係因新年假期先整佢......
再講而家都差唔多大學畢業, 好多野要處理......:60:

暫時未有下一個目標......

不過將來再布改造一定會同大家再分享!
回復 75# cwc2324

見笑見笑...:77:
大家分享分享~

之前都改過幾隻...
Hi Nu
Unicorn
Strike Freedom

想睇Hi Nu可以嚟呢度睇睇, 呢個改造比較簡單, 可以睇睇:77:
http://toysdaily.com/discuz/view ... 7823&highlight=

想睇Unicorn可以睇呢個, 不過呢個改造好難...:70:
http://toysdaily.com/discuz/view ... 8134&highlight=

至於strike freedom....
我要o係fb d album入面揾揾先......
唔好意思......:time:
回復 74# nela

Thanks for your support!!! :$
Hope my posts will attract you again in the future~:77:
大大對牛鋼的愛很深阿...感動..
ching, 好強:handshake:

勁呀 !!:71:
回復 81# osterrai

:77: 對啊~
多謝支持~

還有今次的件真係出得很好就是了~:73:
ching想請教下有無用過LED燈帶?佢一排都有十隻八隻, 而每隻都可以獨立剪出黎用, 但我買左返黎唔識得點駁電, 因為佢得一個位, 都唔知邊個係正同負....

nu gundam is the best!!!
D燈加得好靚,好有hard!!:71:
實在非常強大 !!
哇!名副其实既精神感应骨架!{:1_221:}
令人羨慕的作品!! :D
回復 84# eric1214

良久一段時間無再Follow返自己個po...
唔好意思...:64:

燈帶有用過, 佢正負極應該係條帶既一左一右的, 唔係一頭一尾, 係一左一右...
{:1_206:} 好似講到一舊舊咁......

要用燈帶的話比較麻煩, 要用火牛, 將交流電變做直流電, 記得要12V, 唔係用唔到...:72:

希望幫到你...:64: