Toysdaily 玩具日報

查看: 11347|回復: 33

[玩具報告] 聖鬥士聖衣神話 - 神鬥士 (天璣星-巨蛇)

幾年前無入既神鬥士, 居然在蛇年入手, 之前價格不斷過高, 最近可能有EX出現, 好多聖衣神話都有回落.

盒面, 應該係暫時最大既聖衣神話既盒.

內吸索, 有四塊.

未裝聖衣, 好高大.

身同大脾係膠.

手脾上為膠.

頭盔都係膠.

原設中沒有既盾, 都係膠, 有斧頭, 斧頭頭係鐵, 手柄係膠.

腰上可放斧頭.

個斧同盾相對身體比例較細.

同EX星矢比, 真係ARM曬比例.

星矢真係變左小矮人.

同EX射守座比, 神鬥士都係超大, 可以EX金牛會有得比.

找回爆裂大系...................死蛇.

終於齊曬, 多年來的心結解開.
白虎由開始到而家, 我都無想過買, 因為佢唔係7隻神鬥士之一, 件奧丁聖衣都唔用佢粒石, 當佢唔存在, 不過我有隻香港爆裂大系版未開, 可以一影.:34:

尚欠白虎喎
edmond555 發表於 8-2-2013 11:35 AM
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔好自己呃自己啦, 點可以無白虎架 :75: 買啦買啦:he:
正喎, 咁都比你搵到!!!... 這個係我神鬥士中O既怨念物.

上次返HK就係因為太貴所以無入... 希望今次能夠搵到佢.
頭像被屏蔽
爆到啊媽都唔認得................分身碎骨...........:70:

最近買左D 電鍍粉, 想同佢大番身!!:36:

香港爆裂大系版還未爆嗎??
QQ12345678 發表於 8-2-2013 11:49 AM
上上年追巨蛇同白虎都用左一隻牛幾條魚:die:
話時話 神鬥士真係無再版過? 海鬥士哩?
兩隻加埋定分開?????:58:

上上年追巨蛇同白虎都用左一隻牛幾條魚
卡妙 發表於 8-2-2013 03:18 PM
頭像被屏蔽
你班友成日話少白虎, 我今晚就影隻:

過期, 爆裂, 自我解體, 分身碎骨, 超氧化既大系唐白虎.:72:

嚇都嚇Q死你地...............:38:

少白虎?
greatmuta 發表於 8-2-2013 03:33 PM
兩隻加埋定分開?????
馬仔 發表於 8-2-2013 03:31 PM

加埋
平均8魚幾9魚1隻:die:
話.................OK OK.

不過唔好再講錢, 又俾人移動架啦.

EX隻合牛一定比呢隻巨蛇重.:71:

加埋
平均8魚幾9魚1隻
卡妙 發表於 8-2-2013 03:48 PM