Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 那些年,我們都高追過得12‘人仔...

我有个朋友講過一句野:

"玩具啫"無就算羅"玩具啫"
舊年9月先入坑... 基本上大部份高追... Captain america..all batman characters... 雜不lung...
而家ht 有乜都訂左先..
仲有小小中im tim..

我現在係玩12既cycle 頭... 有理無理...:80:
高追過EB一對龍爭虎鬥,雖然非常貴,但龍迷加上非常中意,覺得值
我都高追左兩隻

batman begin 2011動漫version

DX04李小龍
高追得最勁既係rah隻killer queen,日本郵寄入手45魚

後來用8成價錢抽走吉良頭易手
去年1月先入坑... 高追... ironman mark6 (全新未開,十九魚),
ironman mark 4 (二手、無tony 頭,十三魚)。
原本想追隻ironman wm....但個檟己經二十魚多,都系放棄:$
而家ht 有乜喜歡figure都訂左先.....:!
頭像被屏蔽
啱啱入坑,高追咗動漫版mark4游走咗30條魚:49:
再追咗deep少嘅dx06,12條魚加5條草,都ok!
嚟緊新嘢啱就訂唔追了:p
Vito Corleon Charity Ver.
編號#15/20

2009 秋季$800美金入手, 2011年12月$1245美金缺錢賣出:80:
回復 4# mwhy

呢个都系好办法,不过希望件货还保持得新新的样啦:42:
回復 5# jackal3890

而家都仲肉赤緊。。。:68:
回復 6# Dennis91

Ching还叫正常吧,起码涨副不大,不过多成四旧追多个,我系蝙蝠侠迷都买唔落手。:42:
回復 7# graffitihim

希望到钢铁电鞭佬个阵,ching要飞出去订了:57:
回復 8# mwhy

回復 8# mwhy

:@多六旧?真是好赤,不过如果中意的,真是无计,ht又唔俾人订两只:blame:
回復 9# Neymar

呢个款都唔知点解炒到咁贵?:die: