Toysdaily 玩具日報

查看: 22739|回復: 56

[分享討論] 當抽不到michael jordan時,遇著TD好人terence ching (續步update)

昨日因抽唔到MJ,之後夜晚係TD留左一個 post,不久terence兄pm我,佢願意原價讓比我,聽到個刻真係十分感動!即晚飛左出面
藉此想表揚Terence 兄

小弟今日會帶埋MJ去旅行(同行會多一位特別嘉賓)
遲d見
c 兄真係出門遇貴人, 影多d相返黎當係回饋下喎:43:
記得買 "大手信" 俾 terence兄喇,

佢講得出, 做得到, 信字行頭, 冇得頂呀!!

p.s. captain兄會去邊度旅行呀?
:71: Terence 兄行為值得表揚!!!! 讚!
間直係  Captain America 遇到 Batman:51:
1人1MJ精神:77::handshake:
太感動了!terence兄好嘢!
Terence 兄行為值得表揚!!!! 讚!
LuciusFox 發表於 2-2-2013 04:27 PM

x2 ........................:71:
恭喜恭喜∼:77::77::77:
種善恩得善果∼
當初幫一個人,而家已經四人受惠了!希望大家都下次都可以互相幫忙一下啦∼
eb jordan條路好長呢…:30:
恭喜師兄~~:77::77:   其實TD真係堅多好人,--係近來先多少少質素差既人~~~--
十萬個讚同呀!!!多得大家一人一mj啦!!terence兄好波:71:

首先:77:樓主

見到呢個post..我都諗起d 野。。借小小位希望樓主唔介意
當年hottoys..抽12"...小弟都抽唔中。

好彩有好兄弟timtim讓隻哥頓 比小弟
我真係好感謝佢。:64:

其實td 真係有好多好的ching們..:71:
值得表揚!!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
MJ難求~好人更難求~!:71:
MJ難求~好人更難求~!
sonsonsun 發表於 2-2-2013 06:14 PM

不能再同意更多了.......