Toysdaily 玩具日報

樓主: captain-america

[分享討論] 當抽不到michael jordan時,遇著TD好人terence ching (續步update)

需然本人裏排裏敗, 已對EB不滿同無愛
但Terence大大大既行為確要一讚
communistic 發表於 4-2-2013 07:00 PM

十個讃:)
聽見真係好高興,初頭只係諗住咁多位都係得個講字,點知真係有人肯咁樣做,真係高情操,如果有一半人好似以上呢位仁兄咁做,一定會有好多想玩玩具但又付唔起炒價嘅人更開心高興! 我路過嘅都想向你講句多謝!
回復 1# captain-america

希望快D見到你D相, 我果隻都係因為Terence 兄既幫助先中!!!!enjoy ur MJ~
回復 39# terence4788

HA~~我個日訓醒,岩岩睇到自己中, 就收到你電話....  :)
大家好,小弟已返黎hk
係時候貼相俾大家睇,正所謂禮多人不怪
都係要再多謝Terence 兄一次

當michael jordan vs magic johnson 時

post住先,明日要返工了
M.J.去L.A.挑機~~{:1_214:}
Magic Johnson:){:1_223:}
底贊 :71: :71: :71:
我地要團結餓死D!!炒家:53:!!!
好似都去左好耐....有無收穫? 其實usa 興唔興12吋?
好波!{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}
十個讚:71: .......