Toysdaily 玩具日報

樓主: captain-america

[分享討論] 當抽不到michael jordan時,遇著TD好人terence ching (續步update)

頭像被屏蔽
值得表揚~~~~~~~~~~~~~~:71:
小弟都買唔到,有無師兄讓隻比我,不求原價,但求不食阿苦炒價!thanks!
的確難得!:71:.........
人間有情,讚呀!

:71:
Terence兄。。。。。。好野 !!!!
要比個:71::71: Terence 兄!!!!!
MJ難求~好人更難求~!
sonsonsun 發表於 2-2-2013 06:14 PM

x4.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!:71:
MJ難求~好人更難求~!
sonsonsun 發表於 2-2-2013 06:14 PM

社會明爭暗鬥, 三吾識7都咁好人 , 難求也 X 6
一個好俠客既行為, 要跟佢學習 !:36:

終於都終於都完咗啦呢九曰排隊之旅
亦實行咗自己既諾言share咗隻MJ出去畀唔中既同仁
除咗得到夢寐以求既兒時偶像micheal jordan figure入宅
仲識到好多同好同仁
由其係有情有義既roy兄
雖然今日唔中,但都幚朋友拎到張佢想要既籌:71:
亦都替柯柏文人師兄同Alec師兄夫婦高興,終於都買到心頭好
亦想喺度同未能幚到手既師兄,師姐講聲sorry
小弟能力有限未能幚得上咁多位pm過既師兄師姐:34:
anyway
點都好承蒙不棄呢幾曰識到好多新朋友
希望嚟緊日子能夠繼續守望相助keep in touch
#有波打預我呀:34:
TD 好ching :71::71::71:
終於都完咗啦呢九曰排隊之旅
亦實行咗自己既諾言share咗隻MJ出去畀唔中既同仁
除&#216 ...
terence4788 發表於 3-2-2013 03:28 PM

今朝見個兩位師兄都中?太好喇∼:$
回復 28# Toruk_Makto 係呀仲開心過自己中呀,
阿roy幾時得閒一齊行下街食飯喀
回復  Toruk_Makto 係呀仲開心過自己中呀,
阿roy幾時得閒一齊行下街食飯喀
terence4788 發表於 3-2-2013 03:34 PM

我想打返波多d...:sad:
你地打我join食飯∼